Innspill på stikkord til ny IPD

I forbindelse med ekstraordinært forbundsting fredag 10.11.17, har vi nå publisert dokumentet "Stikkord til ny IPD i NMF".

Hva er formålet med dokumentet?
Hensikten med dokumentet er å belyse hovedtrekk i det forslaget forbundsstyret forventes å lande på når forslag til nytt IPD skal fremmes for det ekstraordinære forbundstinget. De ambisjoner, fremgangsfaktorer og satsningsområder NMF skal ha de neste årene vil fremkomme i forslag til nytt idrettspolitisk dokument (IPD). Dette jobbes det med kontinuerlig, og derfor er det ikke satt konkrete målbare aktiviteter eller satsningsområder, på alle områder. Det har altså vært satt hovedvekt på visjoner, verdier og det ambisjoner som skal drive og motivere organisasjonen fremover.

Dokumentet er i hovedsak utarbeidet av president Per Velde basert på drøftinger i forbundsstyret gjennom prosessen hvor det bl.a. er gjennomført høringsmøter og blitt gjennomført spørreundersøkelser. Det er viktig å påpeke at dokumentet ikke er den som er/blir nytt forslag til IPD.

Forslag til ny IPD vil bli sendt ut 27. oktober og frem til den dato vil forbundsstyret utarbeide dette «endelige» forslaget. Alle medlemmer tilsluttet klubber i NMF kan komme med innspill, både før 27.10 og frem mot 10.11.17.

Hvordan gir man innspill frem mot 27.10 og 10.11?
President Per Velde og prosjektleder Kjell Amundsen er kontaktpersonene for innspill, med henholdsvis Amundsen på dagtid (8-17) og Velde på ettermiddag/kveld.  Under finner dere kontaktinformasjonen.
NB! Ber om at begge e-post adressene brukes når innspill sendes via e-post. 

Hvordan dokumenterer man innspillene?
Alle innspill vil bli logget for intern høring, eventuell saksbehandling og senere dokumentasjon.

Kontaktinformasjon:
President Per Velde
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: + 47 911 26 515

Prosjektleder Kjell Amundsen
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: + 47 91 80 99 59

 

 

 

  • Norges Motorsportforbund
  •  Thon Hotels: Hotell i Norge, Sverige, Belgia og Nederland/
  • image
Previous Next

Siste nyhetssaker

Informasjon vedrørende reklame i Sosiale medier

Denne høsten har Forbrukerombudet startet tilsyn med idrettsutøveres merking av innlegg i Sosiale Medier. Norges Motorsportforbund oppfordrer våre utøvere til å følge markedsføringsloven, og merke all reklame på nett. Vi har laget en liten oversikt på hva dette går ut på, og viser ellers til Veiledere utgitt av Forbrukerombudet. Husk at reglene gjelder både bilder, tekst og video-innlegg.

 

Skjult reklame i sosiale medier er forbudt!

Les mer …

”Gekko” satser alt på trial

Tekst: Mathilde Oseberg

– I år har jeg valgt å ikke gå på skole, sier Sondre ”Gekko” Haga. 18-åringen har gjort det stort innen trial, og satser nå 100% på sporten.

For øyeblikket oppholder ”Gekko” seg i varmere strøk, nemlig Spania, for å trene opp til neste trialsesong. Der har han nå vært i en uke, og har 3 ukers opphold igjen før han reiser hjem til Norge. Med mye trening mot neste sesong drar trialtalentet tilbake til Spania allerede i desember igjen.

Les mer …

Siste videoer

Dokumenter Strategi