Oppdatert! Innkalling til ekstraordinært forbundsting: Dokumentene er nå publisert!

Oppdatert artikkel mandag 30.10: Dokumentene til ekstraordinært forbundsting er nå publisert og du finner de som vedlegg i denne artikkelen.

Det ene dokumentet er fornyet innkalling til ekstraordinært forbundsting - MERK TIDSPUNKT 10. NOVEMBER KL. 18:00. Det andre dokumentet er saksdokumentet, som har alle sine vedlegg integrert, slik at det er kun ett saksdokument å forholde seg til. 


Vi gjør også oppmerksom på at det vil ikke bli trykket opp papirkopier, for utdeling på Gardermoen, så ønskes papirutgave må det besørges selv.

Innspill til IPD:
Det utført omfattende undersøkelser som underlag for Idrettspolitisk dokument (IPD). Tilfredshetsanalyser blant medlemmer, tillitsvalgte og klubbrepresentanter. Åtte regionale strategiseminarer med klubbrepresentanter, og holdningsanalyse blant Norges befolkning. Analysene er publisert på våre internettsider. Tilbakemeldingene er klare. Vi står for krevende utfordringer både eksternt og internt. Vi må fremheve gleden vi alle opplever i motorsporten - og arbeide hardt for anerkjennelse og gjøre våre idretter mer synlig og tilgjengelig for det Norske folk. Vårt framtidige fokus er oppsummert i kapittel 3.0 Programerklæring, side 9.

For å få en best mulig debatt og beslutning av IPD og vår vei framover - ønsker forbundsstyret å ta i mot innspill framover mot tinget. Disse vil bli strukturert og presentert under behandlingen av IPD.

President Per Velde og prosjektleder Kjell Amundsen er kontaktpersonene for innspill.

Vi ber om at begge e-post adressene brukes når innspill sendes via e-post. 

Hvordan dokumenterer man innspillene?
Alle innspill vil bli logget for intern høring og øvrig dokumentasjon.

Kontaktinformasjon: 
President Per Velde 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Telefon: + 47 911 26 515

Prosjektleder Kjell Amundsen
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Telefon: + 47 91 80 99 59

 

 

  • Norges Motorsportforbund
  •  Thon Hotels: Hotell i Norge, Sverige, Belgia og Nederland/
  • image
Previous Next

Siste nyhetssaker

Informasjon vedrørende reklame i Sosiale medier

Denne høsten har Forbrukerombudet startet tilsyn med idrettsutøveres merking av innlegg i Sosiale Medier. Norges Motorsportforbund oppfordrer våre utøvere til å følge markedsføringsloven, og merke all reklame på nett. Vi har laget en liten oversikt på hva dette går ut på, og viser ellers til Veiledere utgitt av Forbrukerombudet. Husk at reglene gjelder både bilder, tekst og video-innlegg.

 

Skjult reklame i sosiale medier er forbudt!

Les mer …

”Gekko” satser alt på trial

Tekst: Mathilde Oseberg

– I år har jeg valgt å ikke gå på skole, sier Sondre ”Gekko” Haga. 18-åringen har gjort det stort innen trial, og satser nå 100% på sporten.

For øyeblikket oppholder ”Gekko” seg i varmere strøk, nemlig Spania, for å trene opp til neste trialsesong. Der har han nå vært i en uke, og har 3 ukers opphold igjen før han reiser hjem til Norge. Med mye trening mot neste sesong drar trialtalentet tilbake til Spania allerede i desember igjen.

Les mer …

Siste videoer

Dokumenter Strategi