Hvordan ta i bruk KlubbAdmin

Norges Motorsportforbund har importert alle registrerte medlemmer til idrettens database. Hver klubb trenger derfor ikke foreta egen import av sitt medlemsregister.

Under ligger en kort beskrivelse på hvordan man kommer igang.

1. Leder i klubben må be om tilgang til klubbadmin for sin klubb, dette gjøres til idrettens support (tel 03615 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

2. Dersom andre i klubben skal vedlikeholde medlemmer i systemet, må de tildeles funksjonen medlemsansvarlig. Dette kan gjøres i Klubbadmin under instillinger.

3. Dersom klubben ønsker å fakturere medlemskontingent eller treningsavgifter, med automatisk registrering av betaling, må klubben søke om en brukerstedsavtale med buypass.

Søknaden er elektronisk og gjøres i sportsadmin (sportsadmin.no, samme brukernavn og passord som på klubbadmin). Søknaden må signeres elektronisk med et kort og en kortleser som kan bestilles her: http://www.buypass.no/reg/nif/ (andre kortlesere og kort kan benyttes)

4. Søknaden om brukerstedsavtale ligger i menyen til venstre når man logger inn i sportsadmin. Gå til: https://sportsadmin.nif.no/Merchant/Index Velg organisasjon ->betaling 

5. Etter at søknaden er behandlet kan medlemskontingenter og avgifter konfigureres under instillinger i klubbadmin.