Kjøp av utvidet forsikringsdekning på barnelisenser

NMF er som et særforbund innenfor Norges Idrettsforbund pålagt å følge de bestemmelser som gjelder for all norsk idrett. Dette gjelder blant annet barneidrettsbestemmelsene.

Disse barneidrettsbestemmelsene medfører at alle barn frem til det året de fyller 13 år ikke får løse internasjonal lisens. Den forsikringsdekning NMF har på sine lisenser avhenger av hvilken lisens en har kjøpt. NMF gir derfor alle med barnelisens en mulighet til å kjøpe en utvidet forsikringsdekning lik den som gjelder for alle med internasjonal lisens. Ved kjøp av slik utvidet forsikringsdekning vil man da ha maksimal forsikringsdekning i henhold til den forsikringsavtale NMF har. Selve lisensen er fortsatt kun gyldig i henhold til forskriften.

Oversikt over forsikringsdekningen finner du ved å følge denne linken: http://www.nmfsport.no/index.php/infosenter/lisenser/94-ulykkesforsikring

For å kjøpe slik utvidet forsikringsdekning sender du en forespørsel på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med "Maksimal forsikringsdekning" i emnefeltet.