ATA-Carnet

Reis på ATA-carnet med utstyret du eller teamet ditt skal ha med til utlandet.

Norges Motorsportforbund har skrevet avtale med Drammen Handelskammer som gir våre medlemmer en enkel og rimelig løsning for å bringe verdisaker over landegrenser. Et ATA-carnet er et midlertidig tollpass for varer. Carnetet fungerer som en samlet dokumentasjon for det utstyret som skal tas med på reisen.


 

 

 

 

Hvordan bruker man ATA-carnet?

Drammens Handelskammer ønsker at din reise skal være så problemfri som mulig. Derfor har de laget en enkel oversikt over hvordan man bruker ATA-carnet. Da fra du reiser ut av Norge til du kommer hjem igjen. 

Les mer …

Hotellavtale Thon Hotels

Thon Hotels: Hotell i Norge, Sverige, Belgia og NederlandNorges Motorsportforbund er stolte over å presentere en avtale inngått med Thon Hotels.

Avtalen innebærer rabatterte priser på overnatting for våre klubber, tillitsvalgte og medlemmer i forbindelse med møter, arrangementer, stevner og lignende.

Klikk på Thon-logoen og du vil komme rett til søkemotoren med NMFs priser. 

Les mer …

Idrettsavtaler

Alle klubber og lag i Norges Motorsportforbund har mulighet til å benytte seg av Norges Idrettsforbunds rabattordninger.

 

Blant idrettsavtalene finner du rabattordninger for leiebil, hotell og flyreiser samt tjenester for klubbdrift. SAS tilbyr blant annet mange fordeler knyttet til baggasje, navneendringer og endring i reiserute for sportsreiser. Avtalen med Scandic gir gunstige overnattinger og fleksible ordninger på hotellene. 

 

For detaljert informasjon, gå inn på NIF sine sider.

 

 

Les mer …