FIM-Rally 2017

Informasjon om påmelding til FIM-rally 2017.

FIM-rally 2017 avholdes i Sundsvall i Sverige i tiden 26.-29. juli. Påmeldingsdokumenter sendes NMF slik at vi har dem i hende senest 26. mars. Les nøye gjennom filen «FIM-rally 2017 informasjon» før dere sender inn. Vi vil helst ha papirene på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., men brevpost kan også benyttes. Her er link til arrangørens hjemmeside http://fim-rally2017.com/

Søknad FIM Rally Meritum 2017

Vil du søke om Meritum merke etter årets FIM-Rally? Bruk vedlagte skjema, og send til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 24. august. Merk epost "fim rally 2017". 

Touringlisens

I de fleste land i Europa har motorsyklister organisert seg for å dyrke felles interesser og å stå felles i saker som påvirker deres hverdag. Det gjelder både i konkurransesammenheng, for turisme og for å ha felles talerør ovenfor myndighetene. I Norge er det blitt slik at gatemotorsyklistene har organisert seg gjennom Norsk Motorcykkel Union, mens de som driver motorsykkelidrett er organisert gjennom NMF.

Les mer …

Snøfor og touring

Snøfor
Snøfor er NMFs arbeidsgruppe innen snøscooterseksjonen som arbeider for å tilrettelegge for touringaktivitet for snøscooter.

Snow Touring
Snow Touring er vanlig kjøring med registrert snøscooter i utmark og er per idag underlagt strenge offentlige regulereringer. Utenom Nord-Troms, Finnmark og Svalbard kreves det derfor egen dispensasjon fra de respektive kommuner en kjører i.

Aldersgrense
For å kunne drive med Snow Touring må du være fylt 16 år og ha førerkort for minimum snøscooter.