Ledige plasser i arbeidsgruppen

Vi har behov for 2 personer til i arbeidsgruppen i Enduro.

1 pers. Her ønsker vi oss en med IKT kunnskap som kan bistå gruppen med å ha ansvaret for nett/sosiale medier.

2 pers. Bistå gruppen generelt.


Vi ser etter noen med god erfaring fra breddeidretten og gjerne med arrangements erfaring i tillegg. Vi vil tilpasse møter og arbeid slik at det er mulig å være med i arbeidsgruppen uansett hvor i landet du bor.

Så har du tid til overs og ønsker å bidra til miljøet og ønsker å påvirke til rekruttering/arrangering av løp osv...oppfordres du til å ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Les mer …

Kongsberg Grand National

NMK Kongsberg ønsker igjen velkommen til det tradisjonsrike enduro breddeløpet Kongsberg Grand National den 23.9.2017. Løpet går i lettkjørt terreng og passer for alle nivåer og aldre. Vi legger vekt på at nybegynnerne i C klassen skal ha gode forhold, så de kjører en time for seg selv, uten andre i løypa. Etterpå kjører alle andre klasser sammen i to timer. 
 
Vi har også tilbud til barna. Det er en egen liten bane for de minste på 50cc, mens 65cc og 85cc kjører en del av den store løypa i skogsterreng.
 
 
Les mer …

Arbeidsgruppen i enduro inviterer til treningssamling i samarbeide med Landslaget.

Sted:     Jevnaker
Tid:       7-8.oktober kl 10-16 begge dager
Pris:      Deltagere på ordinær samling: 500.-

              Barne-samling: Gratis

Alder:    Ordinær samling: Fra 13 år
              Barne-samling: Fra fylte 5 år

Lisens:  Alle deltagere må ha gyldig treningslisens og medlemskap i klubb.

Hvis du vil få allsidig trening på enduro så er dette samlingen for deg! Lær av de beste, -vi har leid inn Pål Anders Ullevålseter og landslaget som trenere denne helgen, og de vil lære deg alt du trenger av variert teknikk. Samlingen er delt inn i 4 økter (før og etter lunsj begge dager) og du vil være innom 4 forskjellige trenere i løpet av helgen. Spesialiseringsområder:

Les mer …

Terminliste Enduro