MX dokumenter MSK 2016

Årsrapport for 2016 og handlingsplan for 2017-2018 finnes i menyen til høyre.

Invitajon til NM-Finale i Motocross

Elgane MSK arranger NM-finalen i motocross for første gang!

Klubben har arrangert NM-runder i en årrekke. I og med at det i år kun er 2 NM runder er NM langt fra avgjort før denne finalerunden. Det kommer til og bli tøff kamp helt til siste sekund om best mulig plassering. Det kommer til og være fart og spenning hele helgen!

Vi syns det er veldig kjekt å få arrangere finalerunden, sier løpsansvarlig Gunhild D.Klingsheim, Elgane MSK. Vi er i rute og er snart klar til og ta imot alle. Påmeldingen er åpnet, så det er bare og melde seg på! Holeshot premier blir det selvsagt, og trekning av premier blant førerene.

Depoet åpner fredag kl.15.00
Om man ønsker og stå sammen i depoet må man ankomme sammen.

De med busser og lastebiler, si gjerne ifra slik at vi har plass til dere.

Strøm: Kr.200, som betales ved innkjørsel til banen.

De som ønsker og ha stand/salgsbod under NM er hjertelig velkommen, men si fra på forhånd.

Velkommen til  Elgane MSK! 

Lag-NM Motocross

Nå er det kun en måned igjen til Lag NM 2016. Foreløpig er det kun ett lag som har meldt seg på og den offisielle fristen går ut i dag 17.august. 
Vi flytter den endelige fristen for påmelding til mandag 22. august kl 16:00, og det vil da kl 18:00 tas en beslutning om Lag NM 2016 skal avholdes eller ei. 
 
Det trengs altså 15 lag i senior, og 10 lag i 85 for at det skal kunne gjennomføres. 
Får dere ikke til påmelding, eller er ikke alle utøvere på plass enda? Send påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så kan Lunner selv legge inn påmeldingen når alt er klart. 
Har du ellers noen spørsmål rundt Lag NM, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring 94889804.  

Link til SR: http://www.nmfsport.no/SR%20Motorsykkel/SR%20-%20Motocross%202016.pdf#page=59

Vedlegg:
Last ned denne filen (Lag NMm.pdf)Lag NMm.pdf[ ]

Terminliste 2016

Trykk "Les mer" for å se MX aktivitetsplan 2016. Terminlisten oppdateres fremover med ytterlige aktiviteter.

 

Les mer …

Differensiert startavgift

Det er gjort en endring i hvordan summen for påmelding vises. Dette er gjort for å ta høyde for differensiert startavgift ved påmelding til flere klasser. Påmeldingsavgiften er delt opp i to slik at det er en påmeldingsavgift og en startavgift.
 
Påmeldingsavgiften gjelder for konkurransen og legges bare til en gang. Startavgiften legges til per klasse. Dette betyr at om man melder seg på f.eks NC betaler man en påmeldingsavgift på 350.- og en startavgift for første klasse på 350.- tilsammen 700.- Om man ønsker å delta på en klasse til betaler man da en startavgift på 350.- og får da en totalsum på 1050.-
 
Summene kan variere for andre løp og serier, men prinsippet er det samme. Man betaler akkurat det samme som tidligere, men summen er delt opp.

Startnummer MX 2016

Datoer for nummer booking 2016

Mellom 15. Desember og 30. januar

Førere som har hatt nummer i 2015 kan booke dette nummeret for 2016.

 

Fom 1. Februar 2016

Startnummer som ikke har blitt booket av andre førere blir nå valgbare. Startnummervalg åpnes for førere som vil velge et nytt startnummer.

 

Les mer …

Flere artikler …

Terminliste Motocross