Norgesmestere Offshore 3C 2017!

Pressemelding fra Braaten Offshore Racing

Pilot Jan Trygve Braaten (47) fra Tvedestrand og co-pilot Kjetil Bjørntvedt (35) fra Porsgrunn ble søndag Norgesmestere i offshore 3C på Kjetils hjemmebane i Langesund. 

Les mer …

NM på hjemmebane!

Pressemelding fra Braaten Offshore Racing
 
I helgen arrangeres det Norges Mesterskap i Offshore i Langesund. Dette blir hjemmebanen for co-pilot Kjetil Bjørntvedt (35) i Braaten Offshore Racing. Han og pilot Jan Trygve Braaten (47) fra Tvedestrand stiller til start i klassen 3C. Offshore 3C er den største klassen som kjøres i Norge og duoen er regjerende mestere i klassen fra 2016. Målet for helgen er helt klart å ta med seg nok en tittel hjem!
 
NM kjøres over to race i morgen, lørdag. Starten går ut i sundet i Langesund og rundt Tangen, over Rognsfjorden og tilbake rundt Langøya. – Nå begynner jeg å kjenne på presset, uttaler Kjetil Bjørntvedt.
Les mer …

Snowcross-NM til Karasjok MK

Vedlagt følger en artikkel fra den samiske avisa Avvir, om tildelingen av NM til Karasjok MK. 

Kort oversettelse: 

"Nestleder Karl Edvard Balto sier at de er veldige er glade for tildelingen. At NM er om ca 4 måneder. De har påbegynt planleggingen av NM, noe som er påkrevd siden NM er et stort arrangement. De skal grave og ordne til banen slik at den er tipp topp. Samme helg er det en innendørs fotball turnering i Karasjok, datoene for NM helga er valgt slik for at da kommer det ekstra mange folk til Karasjok og det vil være positivt for arrangementet. Datoene har også tatt hensyn til kjørere som skal til Amerika å kjøre, nå får de mulighet å kjøre NM før de drar. Han tør ikke si hvor mange kjørere som vil delta,  da påmeldingen ikke har begynt. Et NM er bra for bygda og motorklubben. Han medgir at snowcross er blitt mindre i Norge, og at den ikke er like stor som tidligere. Han håper at NM vil virke positivt for aktiviteten for klubben, og at de klarer å rekruttere flere og motivere ungdommen igjen sier han avslutningsvis. "

Les mer …

Endring i administrasjonen

Grenkoordinator Gunnar Naas har hatt sin siste arbeidsdag i NMF. Han har fått seg jobb innen idretten i sin hjemby, og takker derfor for seg etter ca. 5 år  i forbundsadministrasjonen. 

Marthe Moen Hagen trer inn i en engasjementsstilling som sportssekretær. Hun har vært ekstrahjelp i forbundsadministrasjonen i flere år og er således godt kjent med virksomheten fra før.

Tobias er klar for EM Formel 2 denne helgen

Pressemelding fra TMK-Racing
 
Kupiskis –Litauen Europamesterskap Formel 2
VM-runden i Tønsberg for to uker siden ga sporten god publisitet her i landet, men for teamet var det ikke de prominente gjestene som tok fokus. Tobias Munthe-Kaas (33) fra Nesodden kjørte raskere enn noen gang, og tok karrierens første pole position i Formel 2. Nå er han klar for Europamesterskap førstkommende helg.
Les mer …

SUMMARY JR DRAG BIKE CAMP – ACTIVITIES DURING TIERP INTERNATIONALS, JUNE 2017

Press release by Speedgroup and F.U.N.N project

The junior bike camp, organised as part of the co-operation between Speedgroup and the Nordic Motorport Council (NMC), provided an organised opportunity for Junior drag bike teams and their families to get together and be part of some different gatherings and off-track activities.

It also made it possible for the junior bike class to establish itself as a competition class at Tierp Arena. In addition to the (7) riders entered to compete there were also a few families from Norway and Sweden with youngsters too young to compete internationally or about to start in the class. They were invited to come and be part of the off-track activities and watch the racing. Overall families from Finland, Norway and Finland took part.

Les mer …