Nordmenn som satser ute i Europa

Løpsrapport fra Odd-Georg Østbyhaug

Sammen med VM-runde for MXGP og MX2 i Ottobiano siste helg ble også en runde av EMX125, EMX250 og EMX300 arrangert (i 35 graders varme!!).

Les mer …

Gekko kniper et VM poeng i Frankrike

 Pressemelding fra Mathilde Oseberg

– Jeg føler ikke at jeg har fått helt flyten på VM enda, sier Sondre ”Gekko” Haga. Unggutten kjørte VM løp i helgen, men er ikke helt fornøyd med egen presentasjon

I helgen var det VM i Lourdes, Frankrike for trialutøvere fra hele verden, hvor Sondre ”Gekko” Haga landet på en 15. plass. – Jeg hadde en veldig dårlig førsterunde, der jeg gjorde alt for mange feil. Andrerunden var nokså grei, og siden topp 15 får poeng så fikk jeg i hvert fall ett poeng, sier ”Gekko”.

Les mer …

Gull i EM!

 

I helgen gikk siste runde av Europamesterskapet i Aquabike (vannjet) av stabelen i Penafiel, Portugal. Hjellestad Jetski Klubb hadde en rekke utøvere i aksjon i flere klasser. 

I junior klassen kjørte Olivier Liseth og Aleksander Kalland. Olivier hadde ikke marginene på sin side men  Aleksander derimot kjørte noen gode heat og en 4 plass i helgens race holdt til flott 2 plass sammenlagt i årets junior EM. 

Les mer …

Kommunene kan løse utfordringene med vannscootere

PRESSEMELDING FRA NORGES MOTORSPORTFORBUND

Dersom norske kommuner ønsker å forebygge hensynsløs kjøring med vannscootere må de få til en balansert regulering. Istedenfor forbud over alt må det settes av områder til organisert idrettsaktivitet.

Norges Motorsportforbund (NMF) som organiserer båtsportgrenene i norsk idrett gjennom sin avdeling for båtsport, inviterer kommunene til samarbeid for å løse utfordringene med et voksende antall vannscootere.

Les mer …

Stian vant alle heat i helgens EM runde i vannjet

Pressemelding fra Schjetlein-Racing 

EM finalen i jetski 2017 ble avholdt i Penafiel, Portugal i helgen. Etter mye krøll og mekaniske problemer i årets første EM runde i Kroatia tidligere i sommer var Stian Schjetlein svært revansjelysten i helgens konkurranse. 
 
Helgen begynte bra med at Stian satt beste rundetid i Pole Position på fredag og dermed fikk velge startspor først på lørdag. 
Les mer …

EM Motocross i Schwedt (Tyskland)

Løpsrapport fra Odd Georg Østbyhaug

Lørdag 17/6 og søndag 18/6 ble femte og siste runde i EMX 65 / EMX 85 North West Zone, samt tredje runde i EMX Women, arrangert i Schwedt/Tyskland i sol og 26 varmegrader. I EMX 85 stilte Norge med 2 mann, Casper Olsen og Håkon Østerhagen.I første heat ble Casper nr. 11 og Håkon nr. 25 med uhell på siste runde etter å ha ligget nr. 18 ved siste passering.

Les mer …