Minneord for Arne Petter Morstad.

Det var med stor sorg vi for noen dager siden mottok budskapet om Arne Petter Morstads altfor tidlige bortgang

Arne Petter var en lun og varm person med rom for humor på egen bekostning, og en sann entusiast som brant for motorsporten.

Arne Petter vokste opp med motorsykler og kreative ideer og løsninger. Da andre var opptatt med studentoppgjør og politikk stod han med hodet dypt nede i motorer for å bygge eller reparere motorsykler. 

Les mer …

Rekordmange nyheter på MC-messen 2017

Pressemelding fra MC-messen

Aldri før er det lansert så mange nye motorsykkelmodeller samtidig som på MC-messen på Lillestrøm i år. Med samtlige norske importører på plass, blir utvalget av modeller bedre enn noen gang.

EUs nye utslippskrav til MC-motorer (Euro 4-kravene) ble innført ved nyttår. Derfor har produsentene utstyrt sine 2017-modeller med motorer som tilfredsstiller de nye kravene.

- Og når de først var igang med tilpasningen, gjorde de også en del andre endringer og forbedringer. Det blir derfor uvanlig mange nye og kraftig oppdaterte modeller å se på årets MC-messe, sier messegeneral Tommy Larssen fra Norges Varemesse.

Les mer …

Reisefordeling MSK 2016

Fordelingen ligger ute på nett fra 14. februar med tilbakemeldingsfrist 28. februar 2016

 

Reisefordeling i forbindelse med Motorsportkonferansen skal gjelde for 1 person pr. gren. Dersom en klubb kun representerer en gren, gjelder fordelingen for inntil 2 personer innen denne grenen.

Les mer …

2. plass for ”Gekko”

PRESSEMELDING FRA SONDRE "GEKKO" HAGA
Tekst: Mathilde Oseberg


– Gjør man en liten feil, blir man straffet mye, sier Sondre ”Gekko” Haga. Han deltok i helgens X-trial SM, som var hans første konkurranse innendørs.   

I helgen var det rigget til for X-trial i Sverige, hvor Sondre ”Gekko” Haga havnet på en solid andreplass, kun 4 prikker i forskjell fra vinneren Eddie Karlson. – Jeg er veldig fornøyd egentlig. Eddie Karlson, som vant, er på topp 10 i verden. Så det skulle mer uflaks til for å slå han, sier ”Gekko”. Unggutten har tidligere kjørt mot Karlson i Nordisk Mesterskap.

Les mer …

To OLT-stipender til NMF

Norges Motorsportforbund er i år tildelt 2 OLT-Stipend fra Olympiatoppen, en prestasjon forbundet ser meget positivt på med tanke på det målrettede arbeidet som er lagt ned over meget lang tid, både hos utøverne og fra forbundshold. OLT-Stipend deles ut hvert år, fordelt på A, B, og Utviklingsstipend, og er i år tildelt Stian Schjetlein på B-stipend og Genette Våge på Utviklingsstipend.

En godt fornøyd Sportssjef i Norges Motorsportforbund, Tommy Rovelstad, uttalte følgende; 
”Vi er utrolig fornøyd og stolte av å igjen få tildelt stipend fra Olympiatoppen til utøvere fra forbundet vårt. At vi jobber godt og riktig nå med toppidretten ser vi resultatet av her, og vi har fortsatt mål om å få flere inn. Tett og god dialog med Olympiatoppen gjør at de blir kjent med idretten vår og vi får vist frem topputøverne våre. På sikt vil dette gjøre oss mye mer kjent og forhåpentligvis at folk blir nysgjerrige på grenene våre. På denne måten vil vi skape engasjement og blest rundt flere av idrettene som igjen vil kunne skape rekrutering. Vi må få opp og frem topputøverne våre som fortjener å virkelig bli sett på som seriøse utøver på lik linje med alle andre utøvere som er tilknyttet Olympiatoppen. Da trenger vi resultater som igjen skaper oppmerksomhet. Det er dessverre sånn nå at det er topp resultater som skaper engasjement og rekrutering, det hjelper ikke å ha en spennende idrett lengre. Jeg ser nå frem til å jobbe videre med utviklingen av toppidretten, og disse stipendene er med på å gi oss en boost for videre arbeid. Med tålmodighet og riktige prioriteringer skal vi skape gode prestasjoner i flere av våre sentrale grener”

Les mer …

”Gekko” Haga kjører X-trial

PRESSEMELDING FRA SONDRE HAGA:
Tekst: Mathilde Oseberg

Førstkommende helg er det klart for X-trial 2017 i Sverige, hvor Sondre ”Gekko” Haga skal delta. Far og trener Martin Haga forteller om forskjellene mellom nå og tidligere løp. – Det er lov å stoppe og til og med rygge, som er litt annerledes. Det er også annerledes med kvalifisering, semifinale og finale, sier Haga.

Likevel er ikke Haga bekymret for guttens innsats til helgen, som tidligere har sikret seg tittel som Nordisk mester i lag. – Han har trent veldig bra hele høsten. Vi brukte siste uken på å terpe på X-trial teknikk og løpsrutiner. Det begynner å sitte nå, forteller Haga.  

Følg med på unggutten under X-trial på http://www.svtplay.se/ . Finalen blir sendt lørdag på kanal SVT1.