Opptrer på IOC Galla i Sveits

Pressemelding fra Strømøy Racing

Racerbåtfører og artist Marit Strømøy fra Sandefjord har fått det ærefulle oppdraget å synge på arrangementet Women and Sports Awards for den Internasjonale Olympiske Komité denne uken. Seremonien foregår i Lausanne i Sveits førstkommende torsdag.

IOC opprettet dette arrangementet i år 2000. Hvert år blir IOC ’s Women and Sport Awards gitt til kvinner, menn eller organisasjoner som har gjort bemerkelsesverdige bidrag til utvikling, oppmuntring og styrking av kvinners deltagelse i sport. Det kåres en vinner per kontinent og en samlet vinner. Arrangementet har stor annerkjennelse i de ulike nasjonale og internasjonale idrettsforbundene.

 

Marit Strømøy skal åpne årets Galla med et musikalsk nummer, og senere i showet hedre vinneren med låten This is The Moment. – Det er en ære for meg å bli spurt om å være med på et så stort arrangement. Først og fremst er det hyggelig at man som ikke-olympier blir lagt merke til i IOC. Dernest er det en annerkjennelse for meg som artist og jeg gleder meg veldig, sier Marit Strømøy.

 

Les mer om arrangementet på: https://www.olympic.org/women-in-sport/advocacy/ioc-women-and-sport-awards

 

Fotograf: Marianne Henriksen