Endringer i Nordisk Offshore

Nordisk 3C
VM 3C er flyttet og vi har gleden av å invitere til Nordisk mesterskap i 3C i Arendal.

Åpent mesterskap 3X
Klassen 3X endres til åpent mesterskap UTEN Nordisk status, da klassen ikke har nok nasjoner, i henhold til kriteriene til Nordisk status .

Oppdatert Advance Program ligger publisert under "invitasjoner".

Les mer …

Nordisk Offshore

 2-4 Juni braker det løs i Arendal når det arrangeres nordisk offshore for flere klasser. Se event nedenfor for mer info, evt også innbydelse (link lenger nede). Påmelding er nå ÅPEN! Nasjonale utøvere kan melde seg på her: https://sas.nmfsport.no/Public/Pages/CompetitionInformation/CompetitionInformation.aspx?CompetitionId=1759 Internasjonale utøvere kan finne info ang. påmelding i innbydelsen her: http://www.nmfsport.no/Offshore//Invitasjoner/2017%20Nordic%20offshore%20Arendal%20v2.pdf

https://www.facebook.com/events/1855724224696627/

Offshore

Offshore er betegnelsen på båtklasser som konkurrerer på bane over en lengere distanse utenskjærs. Grenen hører inn under båtsportseksjonen, og man må utløse en lisens fra forbundet via en medlemsklubb.

Som i all annen motorsport må man ha lisens for å kunne delta i både nasjonale og nordiske løp. For å kunne løse ut en gyldig offshorelisens m/bilde må man fremlegge legeattest. Alt av essensielle lisenser + loggbok og målebrev samt homologiseringspapirer for 4-taktere må være med på hvert race og skal vises ved innsjekking før løpene. Etter løpene blir alle båtene veid for å se om de holder vektkravet, men det forekommer også påbudte motorsjekker. Motorsjekk skjer etter målgang, i dry pit av kvalifisert teknisk personell med personlig godkjenning utstedt av forbundet.

Offshoresporten i Norge består av følgende klasser

Les mer …

Terminliste Offshore