Norges Motorsportforbund
English

Elias leder fortsatt sammenlagt i AMSOIL

  • Sport

Med fire runder igjen, fordelt på to helger i USA ligger Elias fortsatt på førsteplass sammenlagt. Vi gleder oss til innspurten.

Elias Ishoel kom på andreplass under lørdagens (natt til søndag norsk tid) snocrossløp i New York og leder fortsatt den amerikanske national-serien i Snocross sammenlagt.

Ishoel har 540 poeng på sammenlagtlisten, 30 mer enn andreplass Kody Kamm. Adam Renheim ligger på tredjeplass med 477 poeng.

Oppdalingen ble nummer fem i fredagens konkurranse, som ble vunnet av amerikanske Kamm.

Om Elias klarer å holde på sammenlagtledelsen vil han bli den første nordmann som vinner ASMOIL sammenlagt, noe som er en stor bragd.
- Jeg har fullt fokus mot de to siste helgene nå, sier Elias selv. Han sier videre at nå som han har ledelsen, kjører han selvfølgelig for sammenlagtseieren. Jeg prøver å fokusere på det jeg skal, og ikke på alt rundt. Strategien er å gjøre som han har gjort hele sesongen. Finne og beholde den gode flyten og farta. Og ikke minst - fortsette å ha det gøy på scooteren.

Vi heier på Elias og ønsker han lykke til i sluttspurten.

De to neste rundene kjøres 8. - 9. mars i Dubuque, Iowa, men det hele avgjøres helgen etter i Lake Geneva, Wisconsin. Vi skal selvfølgelig følge det hele LIVE

Aktuelt