Norges Motorsportforbund
English

Helgens resultater

  • Sport

Nok en helg er over, mange konkurranser her hjemme, og utenfor grensene er også over.

Listebilde: Jarand-Matias Gunvaldsen
Foto: Martin Hemmer

Vi starter med Stian Schjetlein som tok seieren i Pro Ski JX1 i Belgia i helgen. På lånt utstyr siden hans knakk før løpet i det hele tatt hadde startet. Gratulerer Stian :)

I Strykow i Polen var det to norske jenter i aksjon. Mathea kjørte godt i helga og kjørte inn til en 3. plass i første heat, og 2. plass i andre heat som resulterte i en 2. plass totalt for helga! Hun ligger nå kun 17 poeng bak førsteplassen, så det er veldig tett i toppen!
Madelen hadde også en god helg med en 9. plass i første heat og 6. plass i heat to. Veldig bra, og hun rykker samtidig opp til en 10. plass totalt i EM. Herlig!
Blir veldig spennende å se hvordan det ender om to helger hvor den siste runden går på Markelo i Nederland.

Her hjemme var det blant annet Norseman Extreme Enduro Challenge i Enebakk. Seieren gikk til svenske Eddie Karlsson, mens Ib Vegard Andersen og Mathias Martinsen kom på andre og tredjeplass. Fjerde og femteplassen gikk til Joar Resaland Wiik og André Wold Larsen.

I Portugal var det VM-runde i trial. Jarand-Matias Gunvaldsen kom på en flott 7. plass i trial125, mens Håkon Pedersen og Sondre Haga kom på 15. og 17. plass i Trial2. Neste runde i TrialGP er 14.-15. juli i Frankrike.

I NM Par i speedway på Elgane ble det følgende pallplassering.
1. Espen Sola & Glenn Moi
2. Emil Rindal & Iver Sveen
3. Tommy Thu & Stein Roar Pedersen

I NM i Quad på Jevnaker var det ikke tvil om hvem som var best. Vår beste utøver internasjonalt, Christopher Tveråen, viste seg å være best nasjonalt og. Han vant begge heatene, og også da sammenlagt. På andre og tredjeplass kom Lars Holmen og Joakim Olsen. 

Caroline Olsen, som i helgen kjørte i USA, kom på 13. plass, bare syv sekunder bak topp 10. Neste runde er i Utah.

Radiostyrt som ble arrangert i Innherred.
1:10 2W Offroad
1. Daniel Koppervik
2. Roy Gjemble
3. Alexander Gjemble

1:10 4W Offroad
1. Daniel Koppervik
2. Roy Gjemble
3. Øystein Døler

Til slutt var det nordisk mesterskap i motocross i Næstvæd, Danmark. God innsats av flere av de norske. 
Cornelius Tøndel, Henrik Wahl og Håkon Mindrebøe gjorde alt for det norske flagget i kampen mot våre naboer i øst og sør. Cornelius tok seg inn til en fantastisk 2. plass totalt, Henrik tok en 4. plass med lik poengsum som Håkon på en 5. plass. 3 stk i topp 5 må vi si oss svært fornøyd med!

*Resultatene på de øvrige som deltok i Danmark kommer så fort vi får de.

 

 

Aktuelt