Norges Motorsportforbund
English

Helgens resultater

  • Sport

Nok en helg over med masse motorsport aktiviteter over!

Båtsport:
- Offshore
Norgescup ble arrangert for Offshore i Tvedestrand, dette var en del av Tvedestransregatten 90 år. Under racet var det ganske tøffe forhold, men været har vært helt supert hele helgen! Raskeste båt i 90 års jubileumet i Tvedestrand var Frode Sundsdal, i 1999 satt han en fartsrekord i det tradisjonelle fjordløpet på 3,13 min, men ingen har klart og slå denne rekorden. Frode forsøkte og slå sin egen rekord men det holdt ikke denne gangen med en tid på 3,18 min. 

i Italia kjørte Pål Virik Nilsen og Jan Trygve Braaten andre runde i x-cat verdensmesterskapet. Fredagen fikk gutta en fantastisk andre plass på kvalifiseringen, under første race på lørdag hadde de noen problemer i starten som gjorde at de datt nedover i feltet, men havnet til slutt på en fjerde plass. Søndagen fullførte de også på en fjerde plass av totalt 12 båter. Etter de to første rundene ligger Team Australia på en fjerde plass sammenlagt i verdensmesterskapet. Se høyre kolonne for resultatliste.

- Aquabike
Det ble også kjørt European championship for samtlige klasser i Aquabike denne helgen, dette var i Belgia. Mange gode resultater fra våre utøvere. 
Junior 13 - 15
fikk Dag Martin Drange en flott 2. plass.
Junior 10 - 12 Ble det seier til Theodor Liseth og en 3.plass til Kristoffer Kalland.
Ski Novice Lites første plass til Christine Tybring-Torsk!
Ski Lites IJSBA Pro-Am 5.plass til Oliver Liseth, 9.plass Dag Martin Drange, 11.plass Viljar Berntsen, 15.plass Christine Tybring-Torsk, 18.plass Emil Milde.
Ski GP Stian Andre Schjetlein 4.plass og Ulrik Berntsen 6.plass
Aquabike gjengen samlet.

Motorsykkelsport:
- Trial
Det var også en flott helg i Isola.
I seniorklassen slo Ib Vegard til med en 5.plass, Sondre var nok mindre fornøyd med 10.plassen men begge vet de kan enda bedre! I Junior har Jarand-Matias fått orden på sykkelen, og da ble det en 4plass! Nils-Johan og Jacob-Olaus nr 12 og 14 lar seg også høre.

Erika Melchior er på vei til VM neste helg, som går i Auron noen mil unna. Hun benyttet sjansen til å kjøre Inter 2 og klarte en 3.plass i konkurranse med gutta ettersom Trentini stort sett er på pallen, og Julie Steinert har vært nr 5-7 i årets EM-runder er det skikkelig bra!

- Speedway
Espen Sola deltok i VM 250 han havnet på 4.plass i semi finalen og gikk da videre til finalen. Her gikk treningen veldig bra, men når vi først startet så fungerte ikke sykler som de skulle og havnet på en 16.plass.
Truls Kamhaug kjørte EM U19 individuelt og hadde mye uflaks og en rimelig oppkjørt bane, etter som de hadde kjørt 2 treninger og første semifinale samme dagen, havnet han på en 12.plass og uten finale pass.
Gneizno ble gjennomført med like godt humør, her manglet vi 2 førere fra start og en som ble skadet etter heat 2. Så vi fikk fullt opp men det tar på å kjøre ekstra heat i denne varmen. Vi havnet 8 poeng under og gratulerer polen med 1.plass. 

Radiostyrt motorsport:
Det ble også kjørt Sverigecup i Nitrotouring 1/8 og 1/10.
i 1/8 kjørte Lars Haugen seg inn til top qualifier og en sterk 2.plass
Det samme gjorde Georg Ellingsen i 1/10 klassen, både top qualifier og 2.plass.

 

Dokumenter

Aktuelt