Norges Motorsportforbund
English

Helgens resultater

  • Sport

Nok en helg er over, og det er ikke bare pallplassen til Tobias i offshore vi kan glede oss over.

I Santo Stefano d'Aveto i Italia var det fjerde runde av årets EM i trial. Der kan vi være kjempefornøyd med strålende tredjeplass til Ingveig Håkonsen. Dette var Ingveigs første pallplassering i EM denne sesongen.  Huldeborg Barkved som var den andre norske jenta i aksjon kom på en 7. plass. Mats Nilsen fikk en fin femteplass i Youth Championship, mens Andreas Jørgensen debuterte internasjonalt med en 10. plass i Youth International. I Juniorcup kom Jarand-Mathias Vold-Gunvaldsen på en 10. plass, Mats Nilsen på en 15. plass, Jacob-Olaus Vold-Gunvaldsen på en 18. plass og Nils-Johan Vold Gunvaldsen på en 18. plas.

Foto: Nina Håkonsen


De norske seniorgutta var nok ikke like fornøyd med egen innsats. Ib Vegard Andersen ble beste norske med en 12. plass. Sondre Haga og Petter Bjerlin kom på hhv 15. og 18. plass.

I NM i radiostyrt på Lørenskog ble det tette og artige finaler. Kongepokalen gikk til Nikko Håheim (Stavanger RC klubb), med Geir Bjarte Terum (Lørenskog MBK) og Mathias Nedrebø (Stavanger RC Klubb) på de to neste plassene.

Kevin Horgmo var på god vei mot en mulig seier i helgens EMX250 i Lommel, Belgia. Det var to runder igjen, da Kevin gjorde en liten feil som resulterte i en stor kræsj. HAn hadde ledet hele heatet og kjente seg sterk mot slutten. Han mistet pusten og var litt svimmel de første sekundene etter kræsjet. Men kom seg opp igjen på sykkelen og ble nummer 25. Totalt ble det en 9. plass, noe som Kevein selvfølgelig er skuffa over etter å ha kjørt så bra hele helgen. Men han kan ta med seg den gode kjøringen videre.

Foto: Jpacevedo
Sander Agard-Michelsen kjørte også godt i helgen. Han ble totalt nummer 8, og var selv veldig fornlyd med helgens løp. 

I Kiruna i Sverige var det Nordcupen i motocross. Birgitte Olsen hadde bra treningstider og lå an til å vinne dameklassen. Men i første heat hadde hun en stygg velt som endte med legebesøk. Birgitte prøvde å kjøre trening på søndag og hadde best tid i dameklassen, men valgte å stå over på grunn av smerter. Det var en god norsk innsats ellers og. Edvard Simensen vant klasse U85. Morten Hågen Strøm fikk andreplass i mx2, og Joachim Olaissen fra Nordreisa fikk 2 plass i U125. 

 

Aktuelt