Norges Motorsportforbund
English

Helgens resultater

  • Sport

Det har vært en fantastisk sportshelg sett med norske øyne. Ikke bare fikk vi en europamester, vi fikk også en nordisk mester og flere medaljer

Det var trial i Belgia i helgen, og det ble en utrolig bra helg. Dette var den siste EM-runden for sesongen, og etter årets fem runder hvor alle var tellende, kunne Ingveig Håkonsen ta med seg en flott bronsemedalje hjem i kofferten. Men det var ikke bare Ingveig som kunne juble for medalje. Mats Nilsen i Youthklassen lå på en delt tredjeplass før løpet. Han kjørte bra, og med en femteplass i helgen kunne han også hale i land en bronsemedalje.
Ingveig imponerte med en andreplass i helgens løp, og Huldeborg Barkved kjørte også veldig bra med en femteplass både i helgen og totalt.

Søndag var det klart for senior og junior.  Denne helga ble Sondre Gilje Haga beste nordmann med 7.plass, tett fulgt av Ib Vegard på 9.plass. For Sondres del er det tangering av årsbeste i EM, mens Ib Vegard sjøl mener han burde klart bedre - særlig i de vanskelige seksjonene. Sammenlagt ble det 9.plass på Ib og 10. på «Gekko» 
I junior ble det en 6.plass på Jarand-Mathias Vold Gunvaldsen, og sikret seg også sjetteplassen i sammendraget. Her stilte hele fem nordmenn: Jacob-Olaus V.G. ble nr 12, Thomas Haugland Nilsen nr 20, Nils-Johan V.G. nr 23 og Mats Nilsen nr 24.

I Pärnu, Estland ble det kjørt nordisk mesterskap i aquabike og tittelen i GP2 kunne Daniel Svae Andersen ta med seg hjem. Dette er en super oppkjøring til det som venter i Vågen i Sandnes førstkommende lørdag under NM-veka.

Valdres Modellbilklubb arrangerte i helgen årets NM for klassen 1/10 Fueltouring. En flott helg i litt varierende vær. men humøret var på topp.

Norgesmester: Anders Mikkelsen (Valdres Modellbilklubb).
2.plass: Christian Hovden (KMBK)
3.plass: Petter Sølvberg (OMK)

I Skovde, Sverige var det EM-runde i enduro. En veldig godkjent innsats av de norske utøverene som virkelig er på gang i enduro. Mette Fidje var strålende fornøyd med 9. og 10. plass i helgen. Det var flere av de norske som sanket EM-poeng, og vi håper mange vil ta turen til neste og siste runde i Polen i midten av september.

Aktuelt