Norges Motorsportforbund
English

Helgens resultater

  • Sport

Nok en konkurransehelg er over.

Listebilde: Jon Vevstad

Vi skriver 1. oktober og nok en konkurransehelg er over for denne gang. 

Christopher Tveråen ledet med 23 poeng før helgens siste runde i Norgescupen.. Han ledet første heatet med god margin, men halveis inn i løpet, fikk Christopher problemer og kom igang som nummer tre. Han kom i mål som nummer to til slutt.  I andre heatet kom han ut som nummer to, men ledet første runden og holdt dette til mål. Dermed kunne han stå øverst på pallen som norgescupvinner 2018.

Lag-NM i trial ble arrangert i Gjerstad. 
OMS kunne juble i seniorklassen over gull. Laget som bestod av Julian Berntsen, Petter Bjerlin, Martin Karlsen og Joakim Sætre vant foran Grimstad Senior og Eiker Trialklubb.
I dameklassen vant jentene fra Skiptvet, Ingveig Håkonsen og Ingeborg Bergesen, for første gang. De stod øverst på pallen foran Riska og Vestkant Trial.
Junior og veteranvinnerne, hhv Vaulali og  Hobøl, er ikke ukjent med å stå øverst på pallen, men det er like moro hver gang. Vaulali vant foran Søgne Weelers og Skodje-Hells heim, mens OMS-gamle gutter og Asker Motorsportklubb fikk sølv og bronse i veteranklassen. 

Høstregattaen i Tvedestrand var avslutningen for båtutøverne her hjemme i Norge. Internasjonalt er det flere konkurranser, men som sagt ikke her hjemme. Mens vi venter på resultatene fra konkurransene deler vi litt bilder tatt av Jon Vevstad.

 

Aktuelt