Norges Motorsportforbund
English

Helgens resultater

  • Sport

Det har vært en strålende helg i motorsporten sett med norske øyne.

Helgen startet fredag med SM-veckan i Sundsvall og SM i X-trial. Vi hadde to norske utøvere på startstreken, Sondre "Gekko" Haga og Petter Bjerlin. Da finalen var ferdig var det to norske på de to øverste trinnene på seierspallen. "Gekko" forsvarte seieren fra i fjor, mens Petter avanserte fra en fjerdeplass i 2018 til en sølvplass i år.

9. og 10. runde i AMSOIL snocross ble arrangert i Mt. Pleasant, Michigan. Og forventningene til Malene denne helgen var ikke mindre etter seieren forrige helg.

Malene fulgte opp med nok en seier i AMSOIL snocross. Natt til lørdag norsk tid kjørte hun best av alle og vant dermed det 9. løpet. Og for å kopiere helgen før så ble det en andreplass i det andre løpet for helgen.
Hun ligger fortsatt på tredjeplass sammenlagt, to poeng bak andreplassen.

Elias Ishoel leder fortsatt sammenlagt etter en super andreplass natt til søndag (norsk tid). I det første løpet ble det en fjerdeplass.

Nå er det noen uker med hard trening før det braker løs igjen i Salamanca, New York 22. – 23. februar.

Foto: Snocross

Daniel Kobbevik endte på en glimrende 2.plass under European Offroad Series i Tyskland med sin 1/10 2wd Offroad-bil på lørdag.

Dette er den beste plasseringen han har hatt i klassen i denne løpsserien, og det er en innsats det virkelig står respekt av.

Les mer om det HER

 

Aktuelt