Norges Motorsportforbund
English

Helgens resultater

  • Sport

NM-gull til superparet Rye-Holmboe og Gundersen på Rømskog, pallplass til Mathea i Danmark

Helgens NM i enduro etappe på Rømskog er over, og det sies fra de som var der at det må være et av de beste arrangementene de har vært på på lang tid. Det som trekkes frem som det mest positive er den frivillige innsatsen av så og si hele bygda. Aktiv eller ei, det spiller visst ingen rolle. På Rømskog stiller de opp :) 

Det ble hverken sjefen eller læregutta som stakk av med NM-tittelen i eliteklassen. Kjetil Gundersen tok sin femte NM-tittel i enduro, foran Anders Becker Johansen og Ib Vegard Andersen. Men ikke nok med det, samboer Katrine Rye-Holmboe sørget med seire i dameklassen at de kunne ta med seg to NM-titler hjem. Hun tok sin fjerde NM-tittel i enduro, og vant foran Mette Fidje og Irene Fosser.

Nestbeste totalt i helgens løp var vinneren av junior elite - Mathias Martinsen. Han ble norsk mester for tredje gang i enduro. På andre og tredje plass kom Kevin Burud og Håkon Engan Karlsen.

Gratulerer til vinnerne, og gratulerer til Rømskog IL med et flott gjennomført arrangement.

I Esjberg, Danmark ble det blant annet kjørt EMX damer, og der kunne Mathea Selebø juble for en kjempeflott tredjeplass. Hun kjørte bra hele helgen, starte bra i det første heatet og kom i mål som nr tre. I heat to hadde hun igjen en bra start, kom i mål som nr tre i dette heatet også.

De øvrige norske jentene, Vilde, Tilla og Madelen, kom på hhv 13., 14. og 17. plass.

I Russland er de godt i gang med EMX250 runde, siste runde kjøres i morgen, tirsdag. 

Aktuelt