Norges Motorsportforbund
English

Helgens resultater

  • Sport

Det har vært en helg fylt med motorsport og strålende sol flere steder

I Boden var det EM og VM i snowcross. Til tross for skader kjørte Malene Trosten Andersen meget bra og tok en strålende sølvmedalje i årets mesterskap.

Magnus Reiten ble beste norske i VM med en meget bra femteplass.

I Italia var det motocross og flere norske utøvere i aksjon.
i EMX250 kjørte Kevin Horgmo inn til en 6. plass totalt for helgen, mens Håkon Fredriksen kom på hhv 30. og 35. plass sammenlagt. 
Juniorgutta våre som kjørte EMX85 i Slovakia, Elias Auclair og Andreas Meyer kom på 19. og 25. plass i helgens første runde.

I Portugal var det klart for første runde i EM i enduro. Det var virkelig utfordrende forhold for enduroutøverne og det var kun Håkon Engan Karlsen som klarte å fullføre dag to i Portugal. En knallsterk 5. plass var belønningen for strevet.

Joachim Jonassen, Lasse Christoffersen og Herman Ask måtte dessverre bryte pga problemer med syklene, men gutta er like hele og det er det viktigste! 

NC 1 og 2 på Vaulali ble vunnet av Sondre Haga og Ingveig Håkonsen både lørdag og søndag. Ib Vegard Andersen og Håkon Pedersen tok de to andre pallplassene på herresiden, mens Erika Melchior og Seline Meling delte pallen med Ingveig på lørdag og søndag.

Trønderne stilte mannsterke og raske under sesongens siste Norgescup i 1/12 Track som ble holdt på Hønefoss i helgen.

På en kort og intens bane så var det til slutt det lovende talentet Alexander Gjemble fra Inneherred RC-bilklubb som vant foran Morten Finnset fra Trondheim RC-bilklubb og Roy Gjemble fra Innherred RC-bilklubb.

Som man kan skjønne, så ble det til slutt sønnen som slo faderen denne gangen, og dette er en ung herremann vi garantert kommer til å høre mer om i fremtiden.

Aktuelt