Norges Motorsportforbund
English

Helgens resultater

  • Sport

En begivenhetsrik pinsehelg med mange konkurranser er over :)

Vi starter i Bacau, Romania, hvor endurogutta våre har god grunn til å være fornøyd. Meget bra kjøring av både Håkon Engan Karlsen og Joakim Jonassen. De ligger nå på henholdsvis 6. og 14. plass sammenlagt i EM. I helgen fikk Håkon en 6. plass sammenlagt, mens Joakim kjørte inn til 10. plass i helgens runder.

Madelen Hofseth Pedersen kapret sitt første VM-poeng i VM i Teutschenthal i Tyskland i helgen. 
Etter flott kjøring i første heat kom hun inn på en 20. plass som ga henne ett poeng i VM-sirkuset!
Heat to kom hun helt sist ut i starten etter å ha vært utenfor banen, og kjørte seg opp til en flott 26. plass i mål.

I Danmark kjørte Håkon Mindrebøe sitt første løp etter en korsbåndskade i helga, og kom seg inn på to 5. plasser og 5. plass totalt for helga. Veldig god start etter en drøy måned på sykkelen!

Lenger sør, i Spania var det første VM-runde i trial. I Trial2 ble det 12. plass til Håkon Pedersen og 14. plass til Sondre Haga. Jarand Gunvaldsen klarte en fin 10. plass i Trial 125-klassen.

Her hjemme var det sesongstart både i dragbike og roadracing. 

På Våler var det 1. og 2. runde i NM i roadracing. I Superstock600 leder Stinius V. Ødegaard etter første runde, mens Eskil Kling har tatt ledelsen i junior sport 300. Norvald Haaland leder Superbikeklassen. Neste runde er Rudskogen 2. - 3. juni,

I strålende vær ble det arrangert første NM-runde på Gardermoen i drag race. Vårt "hjemmehåp", Pål,  her i administrasjonen skryter av arrangementet.

To nordmenn kom seg til semifinaler i EFRA-GP Large Scale Austria :: EFRA GP TC 1:5, Sindre Undheim og Marius Hetland. Bra jobba.

Formel 1
Marit Strømøy deltok på årets første VM runde i Formel 1 i Portugal, Portimao under helgen. Motoren til Marit gikk desverre i stykker under Q2. Dette resulterte til at Marit måtte bytte motor og ble dermed flyttet langt ned på brygga.
Under racet kolliderte Marit og Jonas Andersson på første runde. Det ble noen materielle skader, men både Marit og Jonas slapp uskadet fra det. Nå lader Marit opp til neste VM runde som går i London 17. Juni.

Ha en fin uke, snart er det ny helg og nye konkurranser :)

Aktuelt