Norges Motorsportforbund
English

Helgens resultater

  • Sport

Sent, men godt. Her er helgens resultater

I Frankrike ble det kjørt EMX250, og Kevin Horgmo sier selv at dette var den tredje gangen han kjørte EM på denne banen. Han var godt kjent med anlegget, og banen har mange tekniske seksjoner og bratte bakker. Alt kjentes bra på tidskvalen, banen var kanon, og han var rask. Fikk satt 2-3 tider som var nesten identiske, og ledet store deler av kvalen før han ble dyttet ned på andreplass mot slutten. Kevin hadde en ganske dårlig start i det første heatet, men kjørte forbi mange i de to første svingene. Var oppe på en 8. plass, men da han skulle kjøre forbi han foran, ble han stående fast i et spor. Datt da ned til 11. plass. Prøvde å avansere, men men trynet da på sykkelen. Endte på 14. plass i heat 1. I løpet av natt til søndag hadde det regnet litt. Dette gjorde at banen ble vanskelig og gjørmete. Starten i andre heatet var bedre enn det første, og han på på en sjetteplass da han gjorde en liten feil som endte i at han trynet. Kevin kjempet hele heatet og kjørte bra på de vanskelige forholdene. Han kom i mål på sjetteplass. Sammenlagt for helgen ble det en niendeplass, og klatret til nr 11 totalt i mesterskapet. Klar for en ny runde allerede til helgen.

Sander Agard-Michelsen skulle også kjørt i helgen, men han ble dessverre skadet under tidstreningen, og er ute av konkurranser noen uker med tre brukne fingre.
Vilde Holt som dro til Danmark for å forsvare ledelsen i det åpne danske mesterskapet, skadet seg også i helgen - "første heat gikk fint og jeg følte jeg hadde kontroll på situasjonen. 2 heat gikk også kontrollert greit. Var i ferd med å gi alt på de siste runder. Men reiste med ambulanse til et sykehus isteden. Ut i periferien og endte mellom to bane løp. Tredde kneet i et kumlokk. Meget smertefullt. Men vet ikke omfanget av skaden enda. Det vet jeg ikke før vi får tatt MR hjemme. Men ingenting brukket i allefall. "

Vi ønsker både Sander og Vilde god bedring, og håper vi ser dere på sykkelen igjen snart. 

Håkon Fredriksen kom på en tredjeplass totalt i Junior SM.

Sandefjord Grand Prix ble arrangert i helgen, midt i Sandefjord. Det ble arrangert NC og norgesmesterskap i alle klasser, både i offshore og rundbane. Topp stemning rundt arrangementet, og oppvarming til Ålborg og London i helgen.
Alle resultatene finner du til høyre på siden

I Bergen var det klart for tredje og fjerde NC-runde. Sondra Haga ledet etter de to første rundene, men etter to tredjeplasser i helgen, ligger han nå på en tredjeplass sammenlagt. Håkon Pedersen kjørte kjempebra, og vant begge rundene. Han leder sammenlagt nå, bare 15 poeng foran Ib Vegard Andersen. I jenteklassen er Ingveig Håkonsen suveren med fire av fire mulige seiere. Huldeborg er like suveren på andreplass, med Erika Melchior på tredjeplass.

I speedway i Randers i Danmark ble den en strålende 7. plass til Espen Sola som tok seg til finalen. Etter en hard start med bytte på 3 varme frem kjeder så kom han i mål med 7 poeng. Nå er det VM neste.
Torstein Pettersen kom på 16. plass i sin semifinale.

I European Nitro Series i Tyskland deltok Lars Haugen fra Norge. Han kom på en 22. plass.

 

 

 

Dokumenter

Aktuelt