Norges Motorsportforbund
English

Hva skjer i helgen

  • Sport

Ny helg, mye motorsport

Enduro
I Heinola, Finland er det klart for EM-finale i enduro. Løpet starter fredag morgen og varer i tre dager. Før helgen ligger Håkon Engan Karlsen på en femteplass. Joachim Ombye Jonassen ligger som nr 12, Herman Ask som nr 17, mens Trym Varland er med for første gang. Det blir to dager med tradisjonell enduro og motocross på søndag . Gutta er klare og vi ønsker de lykke til. 

Radiostyrt
Det er i helgen norgescupavslutning for RSM Touring 1/10 og siste runde av ENS i Ettlingen.

Denne helgen går siste Norgescup av stabelen for 1/10 IC Track på lørdag og 1/10 Elektro Modified på søndag.

Løpene vil gå på den nyåpnede banen på Starmoen, Elverum, og det er Valdres Modellbilklubb som står for arrangementet.

1/10 IC Track hadde sitt Norgesmesterskap på denne banen for 2 uker siden, mens Elektro Modified skal ha sitt første løp på den nye banen.

Etter løpene lørdag og søndag vil det bli utdelt plaketter for totalcupen i 2019, og det kommer garantert til å bli harde fighter for å komme høyest mulig også i år.

Lars Haugen drar til Ettlingen for å kjøre årets siste runde av European Nitro Series. Dette er en bane med spesielt grep som krever mye av fører og bil. Lars har kjørt her før og trives godt på denne banen.

På Hof arrangeres det norgescup 4 i 1/8 offroad.

Grenledere ønsker alle førere lykke til og håper på mye god racing denne helgen.

Roadracing
Denne helgen kan du på Rudskogen oppleve NM-finalene i roadracing. Her kan du se Norges beste førere kjempe om titlene i Superbike, Superstock 600, Supersport 300, Supersport Junior, Juniorsport, Free for all, Classic Superbike, Formula 1 og Formula 2. Rudskogen ønsker publikum velkommen til å delta på kampen om Kongepokalen i Superbike.


Offshore og Rundbane
På Sørlandet arrangeres Songe GP i rundbane og offshore. Det er 47 båter påmeldt og det skal bli en fartsfylt og interessant helg. Det skal kjøres Norgesmesterskap i 3 klasser, GT-15, GT-30 og Thundercat. Det skal også kjøres norges cup i 3 klasser, 3C, 3A og 3J. I tillegg til dette skal det kjøres oppvisning av klassen F2.
Arrangørene ønsker alle velkommen til Songe, og håper på å se mange.

Motocross
Det er klart for siste runde i NM, samt nordisk mesterskap på Haslemoen. Arrangørerne gleder seg, det er over 100 påmeldte og håper på en forrykende avslutning på årets mesterskap.

Det er også femte og sjette runde i Nordnorskmesterskap på Nordreisa.

Kevin Horgmo er i skrivende stund i Tyrkia hvor han skal kjøre sesongens tredje VM-runde. Dette blir det første løpet hans med det nye teamet, Marchetti.

Trial
I Kristiansand er det NM-finale og Norgescup i trial. 

 

Aktuelt