Norges Motorsportforbund
English

Hva skjer i helgen?

  • Sport

Ny helg, det er St.hans, men det betyr ikke at det ikke er noen konkurranser

Foto: Mikkel #591
Foto Listebilde: RallyCool Photography

I Portugal er det klart for neste VM-runde i Trial. Det er gutta som skal i aksjon denne helgen. I Trial 2 er det Håkon Pettersen og Sondre Haga som skal delta, og i Trial 125 er det Jarand-Mathias Gunvaldsen. Vi vet at Sondre er meget revansjesugen etter forrige helg, så dette gleder vi oss til.

Enebakk Motorsport Klubb arrangerer denne helgen Enduro Norseman Extreme Enduro Challenge. Flere av de beste norske er med, så anbefaler dere å dra til Enebakk om dere er i nærheten.

I Strykow, Polen, er det EMX Women. Vilde Holt er forhåpentligvis tilbake etter skade, og skal konkurrere mot blant annet Mathea Selebø og Madelen Hofseth Pedersen.
Her hjemme er det første runde i midtnorsk mesterskap på Tynset.

Det er også nordisk mesterskap i motocross i Næstved, Danmark. Mange norske deltagere skal delta. Cornelius Tøndel, Håkon Mindrebøe og Henrik Wahl skal kjøre A MX2, Martine Hughes stiller i dameklassen. Runar Sudmann skal kjøre 125. og i juniorklassen stiller Mathias Kjørstad, Endre Kristiansen og Andreas Meyer.

Lenger vest, Elgane, skal det i helgen arrangeres NM PAR 500ccm i Speedway. Det blir også oppvisningsløp i 50 ccm og 85 ccm. Gratis inngang for alle.

På Jevnaker er det NC1/Nordisk Quadcross. Her blir det spennende å se om Christopher Tveråen følger opp den gode innsatsen i EM, og vinner her og. Eller er det noen av de andre som kan hamle opp med sammenlagtlederen i EM?

Radiostyrt, NC3 1:10 2WD og 4WD er denne helgen i Innherred, Trøndelag. 

Caroline Olsen er klar for nye konkurranser i roadracing i USA. Den sjette løpshelgen skal kjøres på den legendariske Laguna Seca banen her i California. Det kjøres sammen med World Superbike (VM), og det er forventet godt over 100 000 tilskuere de neste tre dagen. Caroline sier at selv om hennes første løpshelg i Wisconsin var noe trøblete, tar hun med seg mye positvit inn i kommende løpshelg. Sykkelen fungerete utmerket, og hun hadde en god følelse når hun kjørte. Tempoet var bra, og hun hadde det morsomt med å konkurrer igjen. Skulderen og kragebenet har vært hennes største utfordring, noe hun håper og tror er bedre etter intensiv behandling de to siste uken. 

Løpet kan følges live her
http://motoamerica.com/wp-content/uploads/2018/06/Competition-Schedule.pdf

Aktuelt