Norges Motorsportforbund
English

Hva skjer i helgen?

  • Sport

Siste helg i juli, og konkurransene har begynt å ta seg opp igjen :)

Motorsykkelsport:
- Quad
Det mest spennende denne helgen er sammenlagtseiren i quad. Finalehelgen foregår i Stelpe, Latvia. Før siste runde leder Christopher Tveråen med 7 små poeng på estiske Kevin Saar. Klarer Christopher sammenlagtseieren er det intet mindre enn svært imponerende. 
Christopher sier selv at denne siste runden blir veldig spennende. Når det bare skiller 7 poeng ned til 2 plass blir den helgen spennende fra start til slutt. Sammenlagtseieren er mulig i år, men da skal det klaffe igjen, ikke noe tekniske feil og fullføre 2 gode heat. Det holder med to andreplasser og Kevin Saar vinner de 2 heatene, da har jeg fortsatt 1 poeng jeg leder med, men må gå inn med samme holdning da jeg vant de 2 heatene i forrige runde i Estland. Det er masse som kan skje på banen, men bare å holde seg vekk fra situasjoner og fullføre løpet, også får vi se hvem som blir kåret til europamester på søndagen. 

Vi krysser fingrene for at dette går veien for Christopher :D

- Dragbike
Det årlige Drag Bike Challenge på Gardermoen er også denne helgen. Arrangørene legger opp til en super helg med mye herlig, fartsfylt spenning! Dette er årets happening og selvsagt det største løpet i året. Gå ikke glipp av denne helgen som vil bli spekket med alt du kan tenke deg på 2 og 4 hjul!!! Vi har Top Fuelere, de råeste bilene i dragrace, Top Methanol Funny Car, ProMod, Top Fuel Bike, Super Twin, Pro Stock Bike og mye mye mer….Her finner du utøvere fra hele Europa som kniver om poeng i Norges Mesterskap, European Dragracing Series, Nordic Motorcycle Championship og Pro Nordic Bil.Vi her i administrasjonen er stolt over å ha med en utøver, Pål Magnussen. Vi håper på strålende vær og topp stemning.

- Roadracing
I Karlskoga, Sverige, kjøres 7. og 8. NM-runde i roadracing.

- Speedway
Det er også klart for EM U21 i speedway på Lunner Speedwaybane med Oslo Mk som arrangør..
Vi krysser fingrene for god norsk innsats.

Båtsport:
- Aquabike

Det er også siste runde i det svenske mesterskapet (SM) i Sverige denne helgen, her har vi masse norske utøvere representert. De fleste fra Team Norway og landslaget stiller til start!

Oppfordring, om dere ønsker publisitet på våres nettsider er vi avhengig av at dere sender inn pressemeldinger. Vi har dessverre ikke kapasitet til og kontakte hver og en av dere for å hente inn informasjon.

Aktuelt