Norges Motorsportforbund
English

Hva skjer i helgen

  • Sport

Nok en fredag, nok en konkurransehelg - vi ønsker alle lykke til

Over grensa, i Skövde er det i helgen EM i enduro. Norge stiller sterkt med Kevin Burud, Mette Fidje, Joachim Jonassen, Anders Helgerud, Anders Holmen, Christian Presterud, Gjermund Frostad, Håkon Engan Karlsen, Håkon Nohr, og Herman A.Ask. Vi håper på gode plasseringer på de norske utøverne. 

I Valdres arrangeres NM i Fueltouring, og SAS Modellklubb RC arrangerer NC 1:10 Offroad i Kodal.

I Danmark er det semifinale 2 i 85cc Youth Speedway. Vi stiller med tre norske utøvere - Bjørn Olav Omdal, Mathias Pollestad og Thomas Biensø. Det er også individuelt NM i Speedway på Lunner, arrangert av Oslo MK.

I Bilstain, Belgia er det siste EM-runde i trial. Her skal Sondre G. Haga, Petter Bjerlin, Ib Vegard Andersen og Asbjørn M. Nyskog konkurrere i herreklassen. For jentene er det Huldeborg Barkved og Ingveig Håkonsen som skal delta. Vi håper jentene kan følge opp den gode innsatsen fra forrige helg, kanskje med nok en pallplassering?Christoffer Ruud Stensby, Andreas Jørgensen og Mats Nilsen i ungdomsklassen, og i Junior har vi med Tomas Haugland Nilsen, Jacob-Olaus Vold Gunvaldsen, Nils-Johan Vold Gunvaldsen, Jarand-Matias Vold Gunvaldsen og Mats Nilsen.

Aquabike skal denne helgen konkurrere i nordisk mesterskap, riktignok i Estland ;) Det er mange norske utøvere med i flere klasser. Stian Schjetlein, Daniel S. Andersen, Ulrik Berntsen, Oliver Liseth, Martin Jacobsen, Theodor Liseth, Viljar Berntsen, Dag Martin Drange, Benedicte Drange, Kristoffer Kalland og Joacim Vindenes Olsen.

Vi ønsker alle utøvere lykke til i helgen :)

 

Aktuelt