Norges Motorsportforbund
English

Hva skjer i helgen?

  • Sport

Mye fokus på NM-veka denne uka, men det er ikke bare der det skjer i helgen

I Sandnes er det klar for aquabike i morgen under NM-veka. Som X-trial blir dette også sendt direkte på NRK1 fra kl 13:45. Riggingen er i gang, og det blir spennende å se hvem som trekker det lengste strået av Stian, Daniel og Ulrik.

Men det er mer NM-veka i morgen. På Bybergsanden i Sola er det speedcross som skal arrangeres. Dette blir også sendt direkte på NRK1 fra kl 15:00. Vi gleder oss veldig til å se hvem kjører best. Ikke minst er det fantastisk at både aquabike og speedcross sendes direkte på NRK.

Men det skjer mer i helgen

Tobias Munthe-Kaas fra Nesodden skal denne helgen kjempe om mesterskapsgull under EM i Formel 2 i Zarasai, Litauen. 

For to uker siden kjørte Tobias sitt livs beste løp under VM-runden i Tønsberg. Da tok han en andreplass, som ga han foreløpig andreplass sammenlagt i VM før de siste to løpene senere i sesongen. Denne helgen skal det kjøres fire løp i Litauen, hvor årets europeiske mesterskap skal avgjøres. 

Der er Tobias storfavoritt til å ta mesterskapsgullet, etter sterke prestasjoner mot konkurrentene i tidligere løp i år. - Vi går selvsagt for en seier sammenlagt, men det er fire løp som skal kjøres over to dager, og vi er nødt til å ta sjanser for å klare det, sier Tobias, som nå befinner seg i bilen mot Zarasai.

Han har denne helgen med seg Andrea Colombo og Massimo Roggiero fra Italia og Pål Steven Kolstad og Stine Engelstad fra Norge. Teamet har jobbet sammen før, og kjenner hverandre godt. - Vi er et lite team, men alle vet sine oppgaver og vi er klare for å gi alt i årets EM i denne klassen, avslutter Munthe-Kaas.
Følg teamet på Facebook.com/f2tobias for oppdateringer gjennom helgen!

Foto: Chris Davies
Tekst: Stine Engelstad

Christian Carlsen kjører også i Litauen i helgen, så her er det håp om to gode plasseringer i helgen.

I Kristiansand er det dags for enduro og Tiurleiken. Arrangør er Kristiansand Enduro. 

NC3 1:8 Offroad Fuel arrangeres i Oslo denne helgen.

EMX250 kjøres denne helgen i Sveits, det blir spennende å se om Kevin Horgmo har beholdt godfølelsen fra forrige runde i Belgia. Sander Agard-Michelsen er også med og kniver om gode plasseringer i Sveits.

Aktuelt