Norges Motorsportforbund
English

Hva skjer i helgen?

  • Sport

Vi går inn i nok en helg med mange konkurranser

I Lier er det klart for NM-finale i motocross. Nå skal norgesmesterne avgjøres og før helgen leder Mathea Selebø klart i jenteklassen etter å ha vunnet de to første rundene i Molde og Re. 
I MX junior er det veldig spennende da det er veldig jevnt mellom Casper Olsen på første plass, og Cornelius Tøndel på andre før helgens finaler. Cornelius gjør det også veldig bra i MX2, der ligger han på en foreløpig fjerdeplass. Foran han har vi Kevin Horgmo, Magne Klingsheim og Henrik Wahl. Flere navn som går igjen i flere klasser, i MX 1/3 leder Kenneth Gundersen foran Klingsheim og Wahl. MX85 leder Håkon Østerhagen ganske klart, mens Adrian Bølviken har vunnet de to første runden i rekruttklassen. Vi håper på godt vær og masse publikum i Lier i helgen.

Quadgjengen varmer opp til lag-EM ved å delta i det tyske mesterskapet i helgen.

I England er det TrialGP med flere norske utøvere. I GPWomen skulle vi hatt med Ingveig Håkonsen og Huldeborg Barkved, men etter at Huldeborg røk korsbåndet forrige helg er det kun Ingveig som deltar av de norske i denne klassen. Vi ønsker Huldeborg god bedring :) I trial2 Women har vi med Erika Melchior og Hanne Haga. 
I Trial2 kjører Håkon Pedersen, Sondre "Gekko" Haga og Petter Bjerlin for gode resultater, mens i Trial125 har vi med Jarand Mathias Vold Gunvaldsen.

Foto: Raffaele Gallieni

I Arendal er det Adax Grand Prix med NM i Offshore 3A og rundbane GT15. I de øvrige klassen er det norgescup. 
I Bergen er det tredje NM-runde i aquabike. 

 

Aktuelt