Norges Motorsportforbund
English

Hva skjer i helgen?

  • Sport

Spennende høsthelg i møte med konkurranser i inn og utland.

I Polen er det lag-EM i motocross. Norge er selvfølgelig med, og vi har håp om gode resultater. 
For damene kjører Mathea Selebø og Thea Emilie Asphaug Johansen. Mathea fikk som skrevet før en bronse i EM denne sesongen, så hun bør absolutt kunne hevde seg i helgen. Og med Thea som i år har vist god fart, kan det bli veldig spennende. Begge kjørte i fjor og fikk en 6. plass. Håpet er enda høyere plassering i år i følge landslagssjef Simen Mindrebøe.  

For guttas del er det første gang på lang tid at vi er med i lag-EM, så det blir veldig spennende å se hvordan nivået er der. Norge stiller med et sterkt lag med både Kevin Horgmo og Håkon Østerhagen som har vist gode internasjonale prestasjoner i år. De andre utøverne er Cornelius Tøndel og Andreas Meyer som begge har gullmedaljer fra NM i år og internasjonal erfaring.

Det hele starter med åpningsseremoni og presentasjon av førerne i kveld kl 18:30 sentrum av Gdansk, Polen.

Her hjemme er det klart for NM i trial i Hvervenbukta. Arrangør er Oslo Trialklubb, og så og si alle de beste i Norge er meder med, så det blir spennende å se hvem som trekker det lengste strået til slutt. Her skal også kongepokalen deles ut. 

NMK Follo står for Gultvedt Grand Prix.  Dette er et unikt motocross arrangement på Gultvedt Gård i Follo. Et skikkelig lavterskel løp for alle crossentusiaster. 

Ved Mjøsa er det lag-NM i Track Racing. Konkurransen foregår på By Speedwaybane i Brummundal. Det er meldt mye regn, så dette kan bli en veldig lang og spennende dag.

Lørenskog kan igjen by på radiostyrt. Det er NC4 1:10 Track og NC3 1:10 Tourind Modified.

Vi ønsker alle utøvere lykke til i helgen :)

 

Aktuelt