Norges Motorsportforbund
English

Hva skjer i helgen?

  • Sport

Denne helgen står i lagidrettens tegn. Det er flere landslag og mange klubblag som skal kjempe sammen mot konkurrentene denne helgen

Som vi allerede har skrevet om så skal det på Stryken være lag-NM i motocross. Arrangør er Lunner MK, og det er over 130 deltagere.

I Xiangyang Kina er det klart for båtrace, F1 H2O World Championship. Vi har med Marit Strømøy, og etter en lang og strabasiøs reise over så er hun og teamet nå endelig på plass. Hun kjørte til en 9. plass i fritreningen i dag. Vi gleder oss til resten av helgen.

Foto: Strømøy Racing

I Tsjekkia skal de beste trialutøverne våre i aksjon i Trial des Nations. Landslagssjef Marius Dammyr sier at det viktigste denne helgen er at de er best på lagarbeid. "Dersom vi hjelper hverandre, pusher hverandre og kjemper for flagget, da har vi nådd forventningene våre", sier landslagssjefen. Guttene som skal i aksjon er Sondre "Gekko" Haga, Ib Vegard Andersen og Håkon Pedersen, mens jentene som skal forsvare Norges farger er Ingveig Håkonsen, Erika Melchior og Hanne Haga.

Tar vi turen til Danmark skal Quadgjengen delta i Quad of Nations. Dette blir årets største løp med lag fra 20 land, blant annet USA, Canada og Argentina. Det blir spennende å følge med i helgen på hvordan de norske gutta - Chrisopher Tveråen, Lars Holmen og Joakim Olsen. Vi heier på de og håper på en finfin plasseringen når helgen er omme.

Ved Mjøsa skal det også arrangeres NM i lag denne helgen. Ved Geiteryggen er det klart for lag-NM i speedway. 
I Forssa er det nordisk mesterskap i langbane hvor vi har med to norske førere - Tommy Thu og Stein Roar Pedersen. Lykke til gutter. 

På Heistadmoen er det Kongsberg Grand National. Dette er Norges største enduroløp, og her blir det nesten 150 deltagere i alderen 5 til veteran. Det starter kl 10 med barna, før det er C kl 12:30 og hovedløpet starter 14:15. 

 

Aktuelt