Norges Motorsportforbund
English

Hva skjer i helgen?

  • Sport

Snowcrossutøverne våre er klare for en ny runde i AMSOIL, mens Sondre "Gekko" Haga og Petter Bjerlin skal vise muskler mot svenskene

Det er ganske rolig på konkurransefronten på denne tiden av året, det er heldigvis noen konkurranser vi kan følge spent med på i helgen. 

I går, torsdag, startet SM-veckan (Sveriges NM-veka) i Sundsvall, og i dag skal Sondre "Gekko" Haga og Petter Bjerlin konkurrere mot de svenske i X-trial. I fjor ble det dobbelt norsk med Sondre på toppen og Ib Vegard på andreplass. Petter Bjerlin ble da nr fire. Vi krysser fingrene for like mye norsk på pallen i år.

Sondre har siden november trent sammen med seks ganger verdensmester, Adam Raga, i Spania. Mer om Sondres satsing i Spania kan du lese her.

Hele konkurransen kan sees på SVT fra kl 16:00 i morgen, og kvalifseringen går på SVT1, mens finalene starter kl 18 på SVT2.

I Mt. Pleasant, Michigan er det klart for 9. og 10. runde i AMSOIL snocross. Elias er klar igjen etter det voldsomme velten forrige helg, og klar for å forsvare sammenlagtledelsen sin. Malene er ekstra tent og gira etter den fantastiske kjøringen og seieren forrige helg, mens Tore Gustavson også er klar i sin klasse.

Du kan som alltid følge løpene live på AMSOIL sine sider.

 

 

Aktuelt