Norges Motorsportforbund
English

Hva skjer i helgen?

  • Sport

Det er vår, det er april, sola skinner og motorsporten er i gang for fullt :)

På Vestlandet, nærmere bestemt Vaulali, er det sesongstart i trial med NC1 og NC2. Alle de beste deltar, så her blir det høyt nivå.

I Sverige er det klart for EM/VM i snowcross. Dette foregår i Boden. Selv om AMSOIL-vinner Elias Ishoel har trukket seg fra mesterskapet, har Norge mange gode utøvere med. Det blir spennende å se om blant annet Malene Trosten Andersen kan revansjere fjoråret der hun var så veldig nærme å vinne. 

Oversikt over hvem som deltar fra Norge finner du HER

Radiostyrt kjører i gang sesongen i 1:10 Offroad med første runde i Norgescupen i Kristiansand, mens tredje runden i 1:12 Track arrangeres i Hønefoss.

I Slovakia er det første runde i EMX65/85, der har vi norske utøvere til start i EMX85-klassen. Det er Elias Auclair og Andreas Flåta Meyer.

Mer motocross finner vi i Italia hvor Håkon Østerhagen skal delta i EMX125, mens Sander Agard-Michelsen, Keving Horgmo, Håkon Fredriksen og Cornelius Tøndel skal delta i EMX250.

I Portugal er det første runde i EM i Enduro og Norge stiller med fire til start - Håkon Engan Karlsen, Joachim Omby Jonassen, Herman Aslestad Ask og Lasse Christoffersen.

Vi ønsker alle lykke til i helgen!!

Aktuelt