Norges Motorsportforbund
English

Hva skjer i helgen?

  • Sport

Vi ønsker dere alle en strålende 17. mai. Savner dere litt motorsport er det flere klubber som skal delta i tog rundt omkring i det ganske land. Det er også noen konkurranser i løpet av helgen.

Flere norske førere drar til Ørebro for å være med på åpningen av Sverigecup i 1/10 og 1/8 Nitrotouring. Svenskene har stort sett vist seg å være veldig sterke på banen i Ørebro, men vi håper å kunne sette dem på plass denne gangen. Banen er kjent for å ha en lang rettstrekke hvor bilene når hastigheter over 100km/t og så rett inn i en lang, slakk 180-graders høyresving. Er man tøff i hodet og har kontroll på bilen, så holder man full gass igjennom hele svingen, og det blir da såpass hardt trykk i bilene at motorene ikke klarer å holde fullt turtall.

Radiostyrtgjengen gleder seg til å møte igjen sine svenske motorsportbrødre for en helg med mye morro og god racing!

Fjorårets motorsportutøver, Christopher Tveråen, sesongdebuterer i årets EM-runde. Helgens runde går av stabelen i Ukraina, vi følger spent med.

Andre runde i EM i enduro kjøres i Slovakia. Her deltar Joachim Omby Jonassen, Lasse Christoffersen, Herman Ask og Håkon Engan Karlsen.

Ib Vegard Andersen, Anders Becker Johansen og Andre Wold Larsen kjører XL Lagares i Portugal.

I Portugal er det også MXGP/MX2 og Women. Vilde Holt og Mathea Selebø er klare til start, mens Kevin Horgmo i skrivende stund står på venteliste.

På Elgane er det første runde i norgescup 85cc i track racing. 

Grenland arrangerer norgescup i 1:10 Elbuggy.

Ha en strålende 17. mai!

 

 

Aktuelt