Norges Motorsportforbund
English

Hva skjer i helgen?

  • Sport

Vi nærmer oss juli med stormskritt, men motorsporten tar ikke ferie av den grunn.

NM-veka fortsetter i helgen og, og på lørdag er det endelig klart for speedcross på Bybergsanden. I år som i fjor er NRK på plass for å sende direkte fra konkurransen. Vi håper på mange spennende dueller og fighter.

Nordmennene drar igjen til Sverige for å se om de kan hamle opp med svenskene på hjemmebane, denne gang i Malmø. Georg Ellingsen (Lørenskog MBK) ligger for øyeblikket øverst på sammenlagtlisten etter to løp, så det blir spennende å se om han kan fortsette med å levere toppresultater i klassen 1/10 Fueltouring.

Som vanlig drar det endel norske førere til European Touring Series. Helgens runde blir kjørt i Apeldoorn i Nederland. De norske førerne er kjent for å lage godt med liv i mekkeområdet og har blitt et velkjent forbilde på samhold for de andre landene i tillegg til at man har førere som hevder seg godt på listene.

Det er også radiostyrt her hjemme. Tredje runde i NC 1:8 Offroad Elektro arrangeres i Sandefjord.

I Kroatia er det ny EM-runde i aquabike. Ulrik Berntsen, Daniel Andersen og Stian Schjetlein er klar til å forsvare de norske fargene.

Trialgutta dro rett fra Sandnes til Belgia for fjerde runde i VM. Sondre "Gekko" Haga, Håkon Pedersen, Petter Bjerlin og Jarand Mathias Gunvaldsen representerer Norge i Trial 2.

Glenn Moi og Kenneth Smith er klar for EM Par i Speedway i Italia.

I Hobøl er det tredje og fjerde runde av regionscup i trial.

Det er EM-runde i enduro i Latvia. Fra Norge stiller Joachim Omby Jonassen, Håkon Engan Karlsen og Herman Ask.

Det er mer motorsport i Baltikum denne helgen - i Litauen er Tobias Munthe-Kaas og Mette Bjerknæs klar for VM-runde i F2. 

Aktuelt