Norges Motorsportforbund
English

Hva skjer i helgen?

  • Sport

August er her, nyt den siste sommermåneden med mye god motorsport

Listebilde: Chris Davies

Som nevnt tidligere i uka er det klart for Tønsberg Båtrace og VM i F2. Det er meldt fint vær og strålende sol, det er bare å ta turen til Tønsberg sentrum for gode konkurranser.

På Gardermoen blir det dragrace i alle klasser for både motorsykler og biler. Fra gatebiler og sykler til spesialbygde monstre med over 10 000 hester. 
Det store trekkplaster for publikum er som vanlig kongeklassen innen dragrace, nemlig top fuel dragstere! To av Europas raskeste top fuel dragstere skal lørdag og søndag kjøre oppvisning. Norske Maja Udtian skal kjøre mot Liam Jones. Kanskje får vi Norges første drag på under 4 sekunder. På 300 meter.

Denne helgen er det flere nordmenn som drar til den flotte banen i Växjö for å konkurrere med svenskene i det svenske mesterskapet for touringbiler. Løpet kjøres i klassene 1/10 Elektro Modified, 1/10 Track og 1/8 Track. Det stiller nordmenn i både 1/10 Track og 1/8 Track.

Banen er en rask, men teknisk bane som er både veldig morsom og utfordrende.

Her gjelder det å ha alt av justeringer korrekt, ellers blir man fort hengende langt etter.

Det var også på denne banen at Lars Haugen tok sin første løpsseier i 1/8 Track i Sverigecupen for to år siden, og vi håper at alt stemmer for både han og de andre.

I Lommel i Bergia er det klart for EMX250, EMX125, samt MXGP og MX2. Det er flere nordmenn i aksjon, blant annet Cornelius Tøndel.

Lag NM i Speedway blir denne helgen arrangert på Elgane. 

I Bergen er det NC3 i radiostyrt, arrangør er Bergen og Omegn Modellbilklubb.

God helg :) 

 

Aktuelt