Norges Motorsportforbund
English

Hva skjer i helgen?

  • Sport

Det er pinse, langhelg og mange spennende konkurranser både nasjonalt og internasjonalt

Som vi allerede har skrevet om tidligere i uka, så er det sesongstart for dragbike på Gardermoen i helgen. Sola er meldt til å skinne ned på Norges flateste, retteste og eneste «motorvei» med fri fart! Rekorden på denne snorrette stripa på 402.33 meter er 514 km i timen på godt under 5 sekunder. Vi her i administrasjonen er ekstra spent på vår egen Pål som skal delta.

Første og andre. NM runde arrangeres av Solør MCK på Vålerbanen i Braskereidfoss, Hedmark.Over 100 seriepåmeldte utøvere fordelt på klassene Superbike, Superstock 600, Juniorsport 300 og Supersport 300.Juniorsport 300 har virkelig hatt et oppsving i år med mange nye utøvere. 15 ungdommer i alderen 12-21 står på startstreken. Ekstra spennende er det at halvparten av utøverne er jenter.
De garanterer topp underholdning, så her er det bare å møte opp.

Første VM-runde i trial starter også denne helgen. Den kjøres i Spania, og vi er veldig spente på de norske utøverne. Håkon Pedersen (10 i 2017), Sondre Haga (14, 2017) og Petter Bjerlin representerer Norge i Trial2-klassen. Jarand Matias Vold Gunvaldsen skal forsvare Norge i Trial125.

Helgens EM-runde i Enduro kjøres i Bacau, Romania. Vi krysser fingrene for gode plasseringer for de norske gutta. Joachim Jonassen og Håkon Engan Karlsen stiller i juniorklassen.

Madelen Hofseth Pedersen skal kjøre VM i Teutschenthal. Klarer hun å kapre sine første VM-poeng?

I Slangerup i Danmark kjører Lasse Fredriksen og Glenn Moi GP-kvalik i Speedway.

Er det noe vi har glemt som vi burde få med? Som sagt før er vi helt avhengig av innspill fra dere :)

Vi ønsker alle som skal i ilden lykke til og en fin pinsehelg!

Aktuelt