Norges Motorsportforbund
English

Hva skjer i helgen?

  • Sport

Ny helg, nye konkurransemuligheter

Bilde: Yngvar Brekke

Vi starter med tredje og fjerde NM-runde i roadracing på Rudskogen. Det var en knallstart på Vålerbanen, hvor hele arrangementet til Solør MCK gikk på skinner i et strålende vær. Vi vil trekke frem klassen som er ny av året, Super Sport 300, en klasse for de over 21 år. Her er det gøy å se de voksne kjøre mot juniorere. Den første helgen kjørte rutinerte Chris Sæther inn til seier begge dager på en KTM 390. Vi kommer tilbake med flere resultater etter helgen.
Arrangørerene håper så mange som mulig stiller som deltakere, heiagjen eller plukkemannskap til helgen. Sees på Rudskogen.

Ganske langt unna, i Japan, kjøres det VM-runder i trial. Jentene kjører sin første VM-runde, mens gutta er i gang med sin andre. Selv om det er langt unna, er de norske på plass, og vi håper og tror på gode plasseringer. 

Ingeveig Håkonsen og Huldeborg Barkved stiller i GP Women klassen, Håkon Pedersen og Sondre Haga skal følge opp kjører Trial 2. I Trial 2 Women skal Erika Melchior og Hanna Haga forsvare Norges ære, mens Jarand Gunvaldsen kjører Trial 125. 

Aquabikegutta holder seg som forrige helg i Italia, og Daniel er klar for revansje fra forrige helg, mens Stian og Ulrik håper å følge opp forrige helgs flotte resultater.

Som vi har skrevet tidligere i uka, så er Caroline Olsen klar for MotoAmerica. Caroline gleder seg, og øsnker dere å følge henne i klassen Supersport, kan dere følge henne her LIVE. Husk at vi her i Norge ligger 7 timer foran USA.

I Dreetz, Tyskland kjøres det EMX65 & 85 og klassen Women. Gutta som skal kjempe om de beste plassene er Håkon Østerhagen, Elias Auclair, Mattias Eide, Endre Kristiansen og Andreas Meyer I jenteklassen er vi veldig spente på om Mathea Selebø kan følge opp den supre pallplasseringen i Danmark, og vi er også spente på Madelen Hofseth Pedersen og Vilde Holt. 

I Kristiansand er det 1 Divisjons liga 500ccm i Speedway. Det er også norgescup og norges serie i 85/125 ccm, samt oppvisning 50 ccm. Her er det gratis inngang. så ingen unnskyldninger for sørlendinger og ikke nyte sola på Sørlandsparken Speedwaybane på søndag. 

Radiostyrt kjører denne helgen NC 1:10 Offroad 2WD og 4WD i Grenland.

Igjen vil vi bare si at vi blir glad for alt som sendes inn, vi er som sagt helt avhengig av dere for å få med oss alt :)

Ha en strålende helg!

Aktuelt