Norges Motorsportforbund
English

Hva skjer i helgen?

  • Sport

Vi går inn i en ny helg. Det betyr nye konkurranser og vi ønsker alle lykke til!

Det er klart for Sandefjord Grand Prix, i nettopp Sandefjord. Her vil det være NM i alle offshoregrener - 3A, 3C, V60. Det blir NM i thundercat, NC rundbane GT15, GT30, F2 og F4. Været skal igjen vise seg fra sin beste side. Anbefaler alle i nærheten om å møte opp for å lage folkefest midt i Sandefjord. 

Radiostyrt har med Lars Haugen i runde 2 av European Nitro Series i Tyskland - vi heier på Lars og håper han lykkes.
Det er også runde 2 av NC i 1:8 Nitro og 1:8 El Offroad i Hof i helgen.

Vi drar sørover til Randers, Danmark. Der kjøres det semifinaler i EM 250cc i Speedway denne helgen. Fra Norge stiller Espen Sola og Thorstein Pettersen, klare for å gjøre en god innsats.

Tredje og fjerde runde i norgescupen i trial arrangeres denne helgen i Bergen. Etter de to første rundene så er det Sondre "Gekko" Haga og Ingveig Håkonsen som leder sammenlagt. Så da får vi se om de klarer å følge opp de gode resultatene denne helgen. 

Sander Agard-Michelsen og Kevin Horgmo er igjen klare for en runde i EMX250 - denne gangen i St.Jean d'Angely i Frankrike. Gutta ligger på hhv 20. og 14. plass sammenlagt. Er lov å håpe at de kanskje kan avansere litt?

Det er også runde 2 av Østlandscupen i Nord-Odal med hele 300 påmeldte. Så mange påmeldte har det aldri vært før, så det er verdt å nevne.

Lykke til alle sammen og ha en strålende junihelg!

 

Aktuelt