Norges Motorsportforbund
English

Jeg er ny i motorsporten

NMF er et fleridrettsforbund organisert med fire avdelingsforbund Motorsykkel, Snøscooter, Båt og Radiostyrt motorsport med betydelig grad av selvstyre. Til sammen 13 hovedgrener, Motocross, Enduro, Trial, Roadracing, Supermoto, Track Racing, Hillclimb, Quad, Snowcross, Offshore, Circuit, Aquabike og Radiostyrt. NMF er en sammenslutning av lag/klubber som organiserer motorsport i Norge og som er medlemmer av Norges Idrettsforbund og Olympiske komite og paralympiske komité (NIF). Vår visjon, motorsportglede til folket!

 

Alle våre seksjoner har egen side der du kan finne klubben nærmest deg! 
Motorsykkelsport
Snøscootersport
Båtsport
Radiostyr motorsport
Deretter velger du Klubber og gren

Hvordan komme i gang? 

For å prøve ut idretten kan du starte med en "Kom og Prøv lisens", denne er gyldig i to mnd etter kjøpsdato. Ta derfor vare på kvitteringen du får på SMS. 
Dette gjør du enkelt ved å sende 
1. SMS med kodeord PRØVBARN (5-12år) eller PRØVVOKSEN (fra 13år) til 2380
2. Vennligst svar JA etterfulgt av fødselsdato for å bekrefte eller svar JA etterfulgt av navn, adresse og fødselsdato for den lisensen det skal gjelder.

Det presiseres at "Kom og prøv" lisensen er kun er gyldig til ren opplæring med godkjent instruktør og ikke til trening på egenhånd. De som benytter "Kom og prøv" lisens på et baneområde hvor det også foregår ordinær treningsvirksomhet skal merkes tydelig med en refleksvest eller lignende.
Barn under 13 år vil da være forsikret av NIF barneidrettsforsikring, og ungdommer/voksne fra 13 år og oppover vil være forsikret av NMF`s grunnforskring fra IF. 

Veien videre

Om det etter to mnd gir mersmak ta kontakt med din nærmeste klubb som du finner HER

Du kan også enkelt melde deg inn i en klubb på egenhånd. Gå inn på MinIdrett, registrer deg og meld deg inn i ønsket klubb. 

 

Aktuelt