Norges Motorsportforbund
English

Jeg er ny i motorsporten

NMF er et fleridrettsforbund organisert med fire avdelingsforbund Motorsykkel, Snøscooter, Båt og Radiostyrt motorsport med betydelig grad av selvstyre. Til sammen 13 hovedgrener, Motocross, Enduro, Trial, Roadracing, Supermoto, Track Racing, Hillclimb, Quad, Snowcross, Offshore, Circuit, Aquabike og Radiostyrt. NMF er en sammenslutning av lag/klubber som organiserer motorsport i Norge og som er medlemmer av Norges Idrettsforbund og Olympiske komite og paralympiske komité (NIF). Vår visjon, motorsportglede til folket!

 

Alle våre seksjoner har egen side der du kan finne klubben nærmest deg! 
Motorsykkelsport
Snøscootersport
Båtsport
Radiostyr motorsport
Deretter velger du Klubber og gren

Hvordan komme i gang? 

For å prøve ut idretten kan du starte med en endags opplæringslisens på sms, denne kjøpes dagen du skal prøvekjøre. 
Dette gjør du enkelt ved å sende 
1. SMS med kodeord NMFBARN (5-12år) eller NMFVOKSEN (fra 13år) til 2380
2.
Svar enten [JA 11.05.1973] eller [Ja Petter Normann Gateveien 4, 0287 Oslo 21.03.2007]

Det presiseres at opplæringslisenser er kun er gyldig til ren opplæring med godkjent instruktør og ikke til trening på egenhånd. De som benytter opplæringslisens på et baneområde hvor det også foregår ordinær treningsvirksomhet skal merkes tydelig med en refleksvest eller lignende.
Barn under 13 år vil da være forsikret av NIF barneidrettsforsikring, og ungdomer/voksne fra 13 år og oppover vil være forsikret av NMF`s grunnforskring fra IF. 

MER SMAK! 

Gir prøvekjøringen mer smak, da vil det være lurt å kjøpe 3 månderes opplæringsliens, for å kjøpe denne lisene må du først opprette profil på www.minidrett.nif.no og sørge for at medlemskalpet i klubben er tilknyttet profilen! Du vil da automatisk få en bruker profil på vårt lisenssystem MITA
I MITA vil du kunne kjøpe 3 månders opplæringslisens i ønsket gren, lisensen kan skrives ut eller lastes ned til smarttelfon. 
3 måneders opplæringslisens anses som tilstrekkelig for at utøver skal ha lært nok og skaffet nødvendig dokumentasjon for å søke om utøverlisens

Lurer du på noe?

Vi er mange som kan hjelpe deg!
Ta kontakt med klubben din eller send oss en e-post til nmf@nmfsport.no 

 

Aktuelt