Norges Motorsportforbund
English

Medlemsfordeler og partnere

Norges Motorsportforbund har mange partnere og samarbeid som kan gi deg som medlem mange gode fordeler. Her kan du lese og få mer informasjon om hvem de er og hvilke fordeler du som medlem har.

Setesdal Folkehøgskule

Setesdal folkehøgskole(SFH) ligger i Valle i Setesdal, som ligger i Aust Agder fylke. Skolen ble startet gjennom et samarbeid mellom Valle kommune og Norges Motorsportforbund. Gjennom flere år jobbet partene sammen for å opprette et skoletilbud for motorsportsinteressert ungdom. SFH er landets eneste folkehøgskole med fokus på motorsport, som er nerven i det vi holder på med. Både eierstyret, skolestyret og staben opptatt av å holde på motorsporten som fokus. Skolen tar imot elever fra 16 år (etter 10. klasse). SFH har høy teknisk kompetanse innen motocross, trial, idrett og treningslære.

Norges Toppidrettsgymnas

Norges Toppidrettsgymnas har skapt nye muligheter for motocrossmiljøet - noe som gir motivasjon til god innsats også på skolebenken. Motocross har vært egen gren ved NTG i Bærum siden 1993, og er Norges Motorsportsforbunds satsingsområde.

ATA-Carnet

Norges Motorsportforbund har skrevet avtale med Drammen Handelskammer som gir våre medlemmer en enkel og rimelig løsning for å bringe verdisaker over landegrenser. Et ATA-carnet er et midlertidig tollpass for varer. Carnetet fungerer som en samlet dokumentasjon for det utstyret som skal tas med på reisen. Drammens Handelskammer ønsker at din reise skal være så problemfri som mulig. Derfor har de laget en enkel oversikt over hvordan man bruker ATA-carnet. Da fra du reiser ut av Norge til du kommer hjem igjen.

Nordic Choice

Norges Motorsportforbund er stolte over å presentere en avtale inngått med Nordic Choice Hotels. Avtalen innebærer rabatterte priser på overnatting for våre klubber, tillitsvalgte og medlemmer i forbindelse med møter, arrangementer, stevner og lignende. Det vil komme en egen side for medlemmene, frem til det kan dere bruke koden 66179 som rabattkode.

Idrettsavtaler

Alle klubber og lag i Norges Motorsportforbund har mulighet til å benytte seg av Norges Idrettsforbunds rabattordninger.

Blant idrettsavtalene finner du rabattordninger for leiebil, hotell og flyreiser samt tjenester for klubbdrift. SAS tilbyr blant annet mange fordeler knyttet til baggasje, navneendringer og endring i reiserute for sportsreiser. Avtalen med Scandic gir gunstige overnattinger og fleksible ordninger på hotellene. 

Aktuelt