Norges Motorsportforbund
English

Lisenskurs teori

Dette er et E-læringskurs for alle som skal ha en utøver lisens. Er barnet i aldersgruppen 5-12 år, må kurset gjennomføres av en foresatt. Dette kurset er også for de av dere som skal søke om å bli greninstruktører, og for alle dere som ikke innehar noen form for tidligere lisenser i Norges Motorsportforbund men som skal gå utdanningstigen.

Denne teoridelen på e-læringskurset, gir deg grunnleggende kunnskaper for å drive med motorsport i en eller flere grener innen Norges motorsportforbund. Etter å ha gjennomført og bestått dette e-lærings teori kurset kan du fortsette med å gjennomføre praksis for å søke om utøverlisens i den gren du skal trene/konkurrere selvstendig i. Eller om du skal bygge videre på utdanningstigen til NMF.

Når du har opprettet bruker på MinIdrett for deg selv eller barnet ditt, kan du gå til idrettens kursportal og logge inn med samme brukernavn og passord. Søk på Særforbund/Norges Motorsportforbund og finn "Lisenskurs teoridel Norges Motorsportforbund". Kurset må gjennomføres av minst én foresatt og kopi av e-læringsdiplomet må vedlegges søknaden.

Vær nøye med oppdatering av profil slik det står i innledningen av kurset, ellers kan det bli problemer når dere skal skrive ut kursbeviset. Når kurset er gjennomført og bestått må dere tilbake til hovedsiden  for å skrive ut kursbeviset. Kursbeviset ligger helt nederst på nettsiden og det står "hent kursbeviset ditt her". 

Bruk følgende fremgangsmåte for å gjennomføre e-læringskurset eller trykk her

 
  1. Åpne kurs.idrett
  2. Logg på med ditt brukernavn og passord (samme som i "minidrett")
  3. klikk på arkfane "særforbund"
  4. klikk på  motorsportforbundet
  5. Klikk på kurset

Aktuelt